'The Bullish case for Bitcoin': Hoe bitcoin geld aan het worden is.

on .

'The Bullish case for Bitcoin': Hoe bitcoin geld aan het worden is.  
Investeren in Bitcoin brengt risico's met zich mee maar biedt ook enorme mogelijkheden. Maar is Bitcoin nu een verzamelaarsobject, een ruilmiddel, een manier om waarde op te slaan of alle drie? Vijay Boyapati heeft recent een vierluik gepubliceerd met als titel: "The bullish case for Bitcoin". Hij breekt daarin een lans voor Bitcoin en bespreekt hoe Bitcoin als 'monetair goed' aan het evolueren is van oppotmiddel tot algemeen aanvaard ruilmiddel, oftewel: geld.

Wat de schrijver betreft is Bitcoin allereerst een manier om waarde in op te slaan en zal het daarna pas een betaalmiddel worden. Maar zoals alles in het leven is het niet 100 procent zeker dat Bitcoin zal slagen en zijn er nog genoeg uitdagingen en risico's. Stel je voor dat Bitcoin wel zal slagen en globaal geaccepteerd worden als geld dan is de potentie bijna eindeloos.

Het is een flink artikel maar zeker de moeite van het lezen waard. Het Artikel is origineel in het Engels maar gelukkig heeft Wim van hetcryptonieuws.be het artikel ook vertaald naar het Nederlands om het wat gemakkelijker te maken.

Gepost door Roland - Disclaimer.

Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin.

Add comment


Security code
Refresh