Tips voor de maand februari: gratis bitcoins/altcoins en sites waar je een gokje kunt wagen.

on .

Tips voor de maand September: gratis bitcoins/altcoins en sites waar je een gokje kunt wagen  
Aangezien de bitcoin prijs de laatste weken erg fluctueert maar nog steeds hoog is, is het een mooi moment om gratis bitcoins te verzamelen. Voor de maand Januari belichten we Freebitcoin als gratis bitcoinsite. Daarnaast belichten we NitrogenSports, een site waar je o.a. op (live) sporten kunt wedden. Dit uiteraard naast het overzicht van gratis bitcoin/altcoin sites en voor de liefhebbers een overzicht met sites waar je een gokje kunt wagen.

- Gratis site van de maand: FreeBitco.in

Freebitcoin is al eerder belicht en lijkt tot nu toe de meest betrouwbare faucet die er is. Je maakt hier elk uur kans op ongeveer 0,25 bitcoin en krijg je sowieso ongeveer 250 satoshi als je de captcha oplost (de hoeveelheid is afhankelijk van de actuele bitcoin prijs t.o.v. de dollar, de genoemde waardes zijn bij $800). Je moet je inschrijven met je bitcoinadres en een wachtwoord (en optioneel je e-mailadres). Bij de drempelwaarde van 5460 satoshi kun je uitbetaald krijgen, direct of wekelijks automatisch.

Zodra je de captcha hebt opgelost draaien de getallen tussen 0 en 10.000 (provable fair) en de uitkomst bepaald hoeveel je hebt gewonnen, des te hoger de waarde des te hoger de rpijs. naast het zogenaamde dobbelen kun je ook (een gedeelte van) je verkregen bitcoins verdubbelen of zelfs verhonderdvoudigen met een hoger – lager spelletje en kun je ook de jackpot winnen. Uiteraard kun je dan net zo makkelijk, of zelf makkelijker, je verkregen inzet verliezen.

Verder krijg je per keer dat je de captcha oplost en gratis bitcoins krijgt of meedoet met het hoger lager spelletje ook een loterij ticket. Hiermee maak je ook weer kans op bitcoins, de eerste prijs is op dit moment rond de 3 bitcoin. Ook krijg je reward point voor elke keer dat je mee doet, deze kan je weer inwisselen voor bitcoins of zelfs een iphone. Maar reken je niet gelijk rijk, daar moet je dan wel heel lang voor sparen.

Via een unieke link (die je vind onder ‘refer’ als je bent ingelogd) kan je nog meer bitcoins krijgen door deze link te delen met je vrienden of bekenden via bijvoorbeeld facebook of twitter. Je krijgt dan de helft van wat zij bij elkaar sprokkelen, mochten zij 0,25 BTC winnen dan krijg jij mooi 0,125 BTC!

Klik hier om naar FreeBitco.in te gaan.

- Goksite van de maand: NitrogenSports

Bij NitrogenSports kun je op wedstrijden wedden, denk aan voetbal, tennis maar ook bijvoorbeeld aan Darts. Daarnaast kun je ook op events gokken, bijvoorbeeld wie de oscars gaat winnen, of Trump nog in het witte huis zit in 2018 enzovoorts. Daarnaast kun je ook standaard casino spelletjes spelen en pokeren. Een account aanmaken is simpel en anoniem en alles werkt met bitcoin. Maar let op: speel nooit met hoeveelheden dat je niet kunt veroorloven om te verliezen.

Klik hier om naar NitrogenSports te gaan

Tags: gratis bitcoins, gokken,

Add comment


Security code
Refresh