Tips voor de maand Oktober: gratis bitcoins/altcoins en sites waar je een gokje kunt wagen

on .

Tips voor de maand September: gratis bitcoins/altcoins en sites waar je een gokje kunt wagen  
Voor de maand Oktober belichten we weer twee sites waar je gratis bitcoins kan krijgen en ermee kan gokken. Deze keer is dat Satoshi Country als gratis bitcoinsite. Daarnaast belichten we DirectBet, een site waar je op (live) sporten kunt wedden. Je kan uiteraard ook nog steeds terecht op ons overzicht van gratis bitcoin/altcoin sites. Voor de liefhebbers hebben we het overzicht met sites waar je een gokje kunt wagen met bitcoins of altcoins.

Gratis site van de maand: Satoshi Country.

Bij Satoshi Country, een vergelijkbare site als de tip van Juli: Satoshi Garden, krijg je elke 15 minuten ongeveer 100 tot 150.000 satoshi (afhankelijk van de bitcoin/$ koers). Na het inloggen met alleen je bitcoin adres kan je, na het oplossen van de reCAPTCHA, je satoshi claimen. De hoeveelheid is afhankelijk van het geluksgetal dat je toegewezen krijgt, des te hoger des te meer satoshi je krijgt. Allemaal vrij simpel en op te nemen vanaf 10.000 satoshi.
Via een unieke link onder “refer’ kan je nog meer bitcoins krijgen door deze link te delen met je vrienden of bekenden via bijvoorbeeld facebook of twitter. Je krijgt dan de 50% van wat zij claimen.

Klik hier om naar Satoshi Country te gaan

Goksite van de maand: DirectBet

Nu de competitie sporten langzaam maar zeker weer op gang komen is DirectBet altijd een goede tip. Hier kun je wedden op (live) sporten maar ook bijvoorbeeld op de mogelijke Grexit. Je hoeft geen account aan te maken, als je wil wedden hoef je alleen je bitcoinadres in te vullen en de hoeveelheid die je wilt wedden naar een bitcoinadres van DirectBet. Je kan ook spelen met Dogecoins en Litecoins. Maar let op: speel nooit met hoeveelheden dat je niet kunt veroorloven om te verliezen.

Klik hier om naar DirectBet te gaan

Gepost door Jeroen

Tags: gratis bitcoins, gokken,

Comments   

# Guest 2015-10-13 14:03
Tips voor september??
Welk jaar?
Reply | Reply with quote | Quote
# Webmaster 2015-10-14 21:42
Quoting Guest:
Tips voor september??
Welk jaar?

haha ja oeps foutje.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh