Trezor voorverkoop gestart

on .

trezor  
Een tijdje geleden hebben we aandacht besteed aan de Trezor. De Trezor is een apparaatje wat je in staat stelt om je bitcoins veilig "offline" te bewaren zodat deze niet ten prooi vallen aan hackers en virussen. De voorverkoop van de trezor is nu begonnen, op www.bitcointrezor.com kan je alvast een bestelling doen. De bitcoin trezor classic is te koop voor 1 Bitcoin en moet in theorie in november 2013 geleverd gaan worden.

Er is ook nog een meer luxe versie beschikbaar, namelijk de Trezor Metallic. In tegenstelling tot de classic versie, die uitgevoerd is met een plastic omhulsel, is deze uitgevoerd in aluminium. Ook wordt er door de site vermeld dat deze versie een maand eerder geleverd zal worden dan de classic versie.

Apparaten zoals de trezor zullen het vele malen makkelijker en veiliger maken om je Bitcoins te bewaren. Beetje jammer natuurlijk dat we er nog zo lang op moeten wachten maar misschien zullen er andere producenten in deze leegte springen en van de kans gebruik maken om hun eigen hardware-wallet op de markt te brengen. Tenslotte waren we er ooit ook allemaal van ovetuigd dat Butterfly labs de eerste Asic miners op de markt zou brengen.

Wij bij Bitcoinspot.nl zijn in ieder geval erg enthousiast over dit product en ondergetekende heeft zojuist vast 1 trezor classic besteld.

Gepost door Roland.

Tags: hardware-wallet, trezor,

Add comment


Security code
Refresh