Van Arnhem Bitcoinstad naar Bitcoinmetropool: Dat moet gevierd worden!

on .

Van Arnhem Bitcoinstad naar Bitcoinmetropool: Dat moet gevierd worden!  
Dat de mannen en vrouwen van Arnhem Bitcoinstad druk bezig zijn om Arnhem de Bitcoin metropool van Nederland te maken is jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Maar blijkbaar zijn ze zo druk bezig geweest dat het nu zelfs de Bitcoin metropool van de wereld is, zo meldt insidebitcoins vandaag. Patrick Annet en Rogier hebben ervoor gezorgd dat er maar liefst per elke 3.7 vierkante kilometer 1 bitcoin accepterende winkel te vinden is. En dat (samen met het half-jarig bestaan) is meteen een mooie reden voor een feestje!

28 november: Arnhem Bitcoinmetropool

28 november gaan ze er in Arnhem een gezellige avond van maken. De dag zal waarschijnlijk veel weghebben van de geslaagde opening op 28 mei van dit jaar. Smiddag's kan je uiteraard al sinterklaasinkopen doen en vanaf 18:00 wordt het officiele programma geopend. Na een korte presentatie bij Rose's Lounge aan de Rijnkade volgt het avondprogramma waarbij je kunt eten en drinken bij de diverse horecagelegenheden die bitcoins accepteren.

Naar verwachting zullen er uit het hele land (en buitenland?) Bitcoin liefhebbers naar Arnhem komen en dit is dus een mooie gelegenheid om oude gezichten te zien en kennis te maken met nieuwe. Vele bekenden uit de Bitcoin scene hebben al toegezegd aanwezig te zullen zijn dus zegt het voort! 

Gepost door Roland de Goeij

Comments   

# Guest 2014-11-10 06:57
Goed initiatief!!
28 nov gaat vast in de agenda, dat wordt biertjes drinken met bitcoins :))

Ik zie dat ook cadeaushops en andere winkels al BTC accepteren, helemaal beter! Mooi zo voor sinterklaas!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh