Voor herenmode en Kunstwerken kan je nu ook betalen met Guldencoin

on .

VerspA logo nieuw  
Vanaf vandaag accepteert VerspA Herenmode Guldencoin betalingen. VerspA Herenmode accepteerde al Bitcoin en Litecoin betalingen via haar website en vanaf vandaag kan je ook afrekenen met Guldencoin. VerspA Herenmode is de eerste webshop in de provincie Limburg welke Guldencoin accepteert. VerspA Herenmode is opgericht in 2003 en opende in 2005 een winkel in Baarlo. In 2006 is VerspA gestart met online verkopen. Sinds 2013 gaat de verkoop uitsluitend via de webshops VerspA.nl en VerspA.com.

Glasatelier Les Boulassots

Zeil  
Naast Verspa accepteert ook Glasatelier Les Boulassots  uit Frankrijk sinds afgelopen week Guldencoin betalingen. Het atelier is gevestigd in de Bourgogne aan de Les Boulassots 58250 Rémilly in Frankrijk en daarmee de eerste buitenlandse acceptant die Guldencoin betalingen accepteert.
Les Boulassots is een atelier wat gerund wordt door het Nederlands echtpaar Aat en Marry de Kwaasteniet. Aat houd zich voornamelijk bezig met glasfusie terwijl Marry zich meer toelegt op keramiek. Om de 2 weken organiseren ze samen een workshop Glasfusie.

Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh