Waar kan je met Bitcoin betalen?

In Nederland wordt langzaam maar zeker op steeds meer plaatsen Bitcoin geaccepteerd als betaalmiddel. Je kan bijvoorbeeld je eten bestellen bij thuisbezorgd.nl of Een hotel boeken bij Expedia. Voor je computer- of apple producten kan je terecht bij SI Computers en je bitcoins inruilen voor Gouden munten kan op Zilvergoudwinkel.nl. Offline is er ook genoeg te beleven, zo kan je in Arnhem gewoon naar de Spar, of naar café Kobalt in Amsterdam. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

We zijn er uiteraard nog lang niet maar de lijst lijst met acceptanten blijft groeien. We hebben nu al meer dan 600 winkels in 25 categorieen.

In Nederland en belgie kan je op steeds meer plaatsen afreken met Bitcoin. Op europees nivo doet Nederland ook goed mee.
- In Nederland en belgie kan je op steeds meer plaatsen afreken met Bitcoin.
  Op europees nivo doet Nederland ook goed mee.
Bitcoin kaart
Bijna alle winkels zijn ook te vinden op onze Bitcoin kaart. Hiermee kan je eenvoudig zoeken naar Bitcoin accepterende bedrijven of winkels in je buurt. De kaart wordt voortdurend bijgewerkt. Mocht je een winkel weten die er nog niet op staat of die juist geen bitcoins meer accepteert dan horen we het graag!

Bitcoins uitgeven internationaal
Ook internationaal zijn er duizenden winkels en websites te vinden die Bitcoin accepteren. Het overzicht daarvan is iets minder centraal maar de "spending bitcoin" pagina op bitcoin.org is een goede plek om te beginnen met zoeken. Spendabit is ook een goede globale zoekmachine om te kijken waar je spulletjes kan bestellen met Bitcoin.

Ook Bitcoin accepteren als betaalmiddel?
Wil je dat klanten bij je bedrijf kunnen afrekenen met Bitcoin? lees dan het artikel bitcoins accepteren in je winkel of webshop. Je kan ook zelf je eigen winkel of webshop toevoegen aan de lijst met Bitcoin acceptanten.


Vragen?

Heb je nog vragen of hebben we iets overgeslagen? laat het ons dan weten in de comments onder dit artikel en dan komen we er zo snel mogelijk op terug. Je kan ons ook bereiken via mail, facebook, twitter, of het forum.
 
Volg Bitcoinspot op Twitter en Facebook om op de hoogte te
blijven
van het belangrijkste nieuws over Bitcoin. - Disclaimer.

Add comment


Security code
Refresh