We hebben slecht nieuws en goed nieuws..

on .

badnews_goodnews
Laten we maar beginnen met het slechte nieuws want helaas is de International Bitcoin Conference Amsterdam afgelast. De conferentie die eigenlijk aankomende woensdag t/m vrijdag zou plaatsvinden zal niet doorgaan, volgens de organisatie wegens een gebrek aan inschrijvingen.
Maar we hebben gelukkig ook goed nieuws want iedereen is woensdagavond de 6e december uitgenodigd voor Bitcoin wednesday.

In Cafe Stanislavski organiseert pikapay (zoals elke 1e woensdag van de maand) vanaf 20:00 een Bijeenkomst voor iedereen die geinteresseerd is in Bitcoin. De bijeenkomst is bedoeld voor zowel nieuwkomers als Bitcoin experts. Een van de doelstellingen van de organisatoren is het "democratiseren" van Bitcoin -- om zonder enige drempels op te werpen een diverse groep van mensen met verschillende achtergronden en Bitcoin-kennisniveaus bij elkaar te brengen om zo Bitcoin een prominente rol in de Nederlandse samenleving te geven. Als zodanig is de meetup ook een goede manier voor Bitcoiners om hun familie of vrienden te introducteren in de wereld van Bitcoin.

Voor deze avond is registratie dit keer wel verplicht, dus als je wilt komen kijk dan even op: http://bitcoins.eventbrite.nl.

Adres: 
Cafe Stanislavski in de Stadschouwburg,
Leidseplein 26,
1017 PT, te Amsterdam

Comments   

# Guest 2013-11-05 23:13
6 NOVember denk ik.

Tegelijk met de Bitcoin gathering in Beurs v Berlage ?

Onduidelijk allemaal.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh