Wereldwijd zijn er 500 Bitcoin pinautomaten, waar staan ze in Nederland?

on .

Wereldwijd zijn er nu 500 Bitcoin pinautomaten, en waar staan ze in Nederland?  
Het aantal Bitcoin ATM's of pinautomaten blijft gestaag groeien. Volgens de site coinatmradar.com zijn er nu globaal 500 in bedrijf. Al is dat getal waarschijnlijk niet 100% accuraat toch is het mooi om te zien dat de ontwikkeling niet stil staat. Amerika voert de lijst aan met 182 machines en Nederland staat op de site op de 13e plaats met 7 pinautomaten. Op onze Bitcoin-Map zijn er echter 8 te vinden dus ze lopen lijkt het nog een beetje achter. Op onze Bitcoin-map kan je de Bitcoin pinautomaten vinden onder de tag "Bitcoin ATM". Je kan daar overigens ook vrijwel elke fysieke locatie vinden in Nederland waar bitcoins geaccepteerd worden!

Op de Statistieken pagina van coinatmradar zijn verder ook een aantal interessante statistieken te vinden over de pinautomaten zoals de gemiddelde tarieven die je betaalt, en het marktaandeel is van de diverse fabrikanten.

Hebben we nog een pinautomaat gemist op onze uitgeef pagina of ben je van plan om er zelf eentje te gaan plaatsen, laat het ons dan weten en dan zetten we je op de kaart!

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin atm,

Comments   

# Guest 2016-06-22 16:20
De 2 bitcoin atm's in arnhem staan niet op je kaart.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2015-12-17 17:39
De 2 bitcoin atm's in arnhem staan niet op je kaart.
En die in mediamarkt ArenA Amsterdam is gestolen dus die mag weer van de kaart.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh