Wijnhandel Pangkarra accepteert bitcoin betalingen

on .

Pangkarra1bew  
De in Arnhem gevestigde Wijnhandel Pangkarra accepteert vanaf vandaag Bitcoin betalingen in haar winkel. De wijnhandel is net verhuisd van de Spoorwegstraat 44 in Arnhem naar het nieuwe pand aan de klarendalseweg 372 in Arnhem. De bouwvakkers waren nog bezig de laatste hand te leggen aan de winkel toen het team van Arnhem bitcoinstad eigenaar Halbe Vonk benaderde om Bitcoin betalingen te accepteren.


Pangkarra is een wijnhandel die voor een deel zelf zijn wijnen importeert. Halbe Vonk bezoekt zelf de wijngaarden en beschrijft zijn ervaringen in een blog op zijn website. Veel van zijn adressen zijn van kleinere wijnboeren, onbekende namen, maar zeer goede wijnen.

Pangkarra4

Naast een breed assortiment aan wijnen verkoopt Pangkarra ook zeer exclusieve, hoog gewaardeerde wijnen (grappa’s, cognac's en calvados op aanvraag). Maar ook magnum flessen wijn zijn mogelijk, en combinaties met olijfolie, mosterd en azijn. Wijnhandel Pangkarra heeft ook een breed assortiment aan wijnen speciaal geselecteerd voor de horeca. Wijnen met brede gastronomische inzetbaarheid. Wijnen met een verhaal voor de gast.

Voor de acceptatie van Bitcoin-betalingen maakt Wijnhandel Pangkarra gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is het hiermee de 49e deelnemer van Arnhem Bitcoinstad. Zoals alle fysieke winkels in Nederland en België, is ook Wijnhandel Pangkarra opgenomen in de bitcoinmap van bitcoinspot.nl.

Gepost door: Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh