Wijnkoperij Henri Bloem Arnhem accepteert bitcoins

on .

HenriBloemArnhem1bew  
Na de boekensector heeft nu ook de Arnhemse wijnsector bitcoins ontdekt. Naast Pangkarra en Robbers & Van den Hoogen accepteert nu ook de Arnhemse vestiging van Wijnkoperij Henri Bloem bitcoins. Wijnkoperij Henri Bloem is een toonaangevende franchiseorganisatie van wijnspeciaalzaken met 19 vinotheken door heel Nederland.

Naast de verkoop van wijn staat Wijnkoperij  Henri Bloem bekend om de activiteiten die ze organiseren

met als thema's wijn / port proeverijen en wijncursussen voor beginners. Op de vestiging in Arnhem wordt 3x peer jaar een wijnproefcursus gehouden, de eerst volgende is op 15 April. Deze wijnproefcursus bestaat uit 6  avonden van 2½ uur en wordt gegeven in de winkel aan de Amsterdamseweg 126. De kosten voor deze wijnproefcursus bedraagt € 185,00 per persoon.

HenriBloemArnhem3Mede-eigenaresse Marja van Tooren volgde via socialmedia al enige tijd het initiatief van Arnhem Bitcoinstad en nodigde de organisatie uit om hier wat meer over te vertellen. Dat het serieuze interesse was bleek al uit het feit dat ze inmiddels zelf al een bitcoin wallet had aangemaakt op haar telefoon. Ook Michel van Tooren vind Bitcoin een interessante ontwikkeling en vind het leuk dat ze nu zelf ook Bitcoins accepteren.

HenriBloemArnhem2De vestiging van Henri Bloem in Arnhem bevind zich vlak bij de bergsportwinkel die ook bitcoins accepteert. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan bezorgt Wijnkoperij Henri Bloem vanaf 12 fessen de bestellingen ook thuis af. Voor de verwerking van haar bitcoinbetalingen maakt Henri Bloem gebruik van het kassasysteem van BitKassa.

De Bitcoin acceptatie geld alleen voor de vestiging van Wijnkoperij Henri Bloem uit Arnhem en voor zover bekend kan er alleen in de winkel afegrekend worden met Bitcoins. Hiermee is Henri Bloem de 55e deelnemer van Arnhem Bitcoinstad. Ook deze winkel is weer terug te vinden op de bitcoinmap van Bitcoinspot.nl waar inmiddels al meer dan 200 winkels op staan waar je binnen kan lopen en met bitcoins kan betalen.

Tags: bitcoin Bitkassa, Bitcoioinstad, acceptatie, Henri Bloem,

Add comment


Security code
Refresh