Wist je al dat deze bedrijven in Arnhem Bitcoin accepteren?

on .

Koffie in de Bakkerij  
Wie bitcoins echt een keer wil gebruiken kan in Arnhem Bitcoinstad zich helemaal uitleven, maar niet iedereen woont in die regio. Het is onmogelijk om voor elke zaak die bitcoins accepteert een bericht te plaatsen, maar toch willen we een aantal zaken onder de aandacht brengen die tot nu toe nog weinig tot geen betalingen in bitcoin hebben gehad, terwijl ze wellicht bij jou om de hoek zijn!

Koffie in de Bakkerij in Leerdam is de zaak van René Middag en accepteert al een geruime tijd bitcoins. Je kunt er ook terecht voor chocolade en schepijs. Restaurant Padrino's in Den Bosch is het Italiaanse restaurant van Mark Coret en accepteert nu ook al ruim een jaar bitcoins.
Cafe De Steen  
Cafe de Steen, een begrip in Willemsoord en omgeving accepteert sinds kort ook bitcoins. Tevens wordt hier op 13 juli een Bitcoin informatieavond georganiseerd. Bosch Sport in Velzen is een sportzaak waar je voor allerhande sportartikelen (vele merken!) terecht kunt. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Ga dan een kijken bij Built By Bikes in Bilthoven.

En ook in Vlaanderen zul je steeds vaker zien dat je met bitcoins kunt betalen. Want voor een fiets kun je daar terecht bij DeBikeStore in Temse. Maar ook voor een lekker hapje eten kun je bijvoorbeeld eens gaan proeven in grill restaurant Statie in Nijlen. En dit is slechts een kleine greep uit bedrijven die het afgelopen jaar bitcoins zijn gaan accepteren.

Geplaatst door ArnhemBitcoinstad

Tags: Arnhembitcoinstad

Add comment


Security code
Refresh