wo 14 mei: Dutch Ethereum and Bitcoin Meetup Amsterdam Filmhuis Cavia

on .

wo 14 mei: Dutch Ethereum and Bitcoin Meetup Amsterdam Filmhuis Cavia  
Vanavond is er weer een Dutch Ethereum and Bitcoin Meetup met als titel: "Op weg naar Vrije Wereldhandel" Deze zal weer plaatsvinden in Amsterdam te Filmhuis Cavia. Met deze keer veel tijd en aandacht voor een bekende in de Ethereum en Bitcoin wereld, Peter Todd. Hij zal spreken over het DarkMarket prototype, DarKWallet, Bitcoin, Ethereum, aanverwantte crypto onderwerpen, oplossingen voor altcoins, maar dan gebouwd bovenop Bitcoin.

Zoals bijvoorbeeld tree chains/side chain, oplossingen om anderen geen inzicht te geven in je boekhouding met behulp van stealth addresses, tegelijkertijd meerdere munten delven m.b.v. merged mining, zijn kijk op Bitmessage, en oplossingen om de indentiteit van Bitcoin gebruikers in het algemeen zo onbekend mogelijk te houden, in zoverre dat uberhaupt mogelijk is?

Jan Bergstra zal ingaan op de opmerkingen die hij kreeg na.v. zijn voordracht over Bitcoin en Islamitische finacierentijdens de vorige bijeenkomst. Christien Duhaime zal kort even wat vertellen over hoe het met Bitcoin op het juridsiche vlak in Canada gaat en Edwin van den Ouden geeft een korte demonstratie van de niewe betaaldienst van Coin Unlimited

Bitcoin and Islamic Finance - Jan Bergstra
Bitcoin in Canada - Christine Duhaime
Demonstratie van de betaaldienst van Coin Unlimited - Edwin van den Ouden
Ethereum - Joachim de Koning

Onderweg naar de Dutch Ethereum & Bitcoin Meetup kun je meteen ook even een kijkje nemen bij de Bitcoin ATM welke we bij het "Hofje van Wijs', Zeedijk 43, geplaatst hebben. Deze Bitcoin neemt papiergeld aan, en wisselt deze om in Bitcoins. PIN-betalingen zijn niet mogelijk bij deze.

Neem a.u.b. ook iemand mee die nog niet zo bekend is met Ethereum en Bitcoin, en waarvan je denkt dat hij/zij wel openstaat voor Bitcoin.

Inschrijving wordt bijzonder op prijs gesteld door een bericht te sturen naar:
Amsterdam apenstaartje Bitcoinference punt com
Maar dit is niet verplicht.

Filmhuis Cavia:
Van Hallstraat 52 I, 1051 HH Amsterdam
(Iedere zeven minuten stopt Bus 21 voor de deur)
9292-ov reisinfo

Woensdagavond 14 mei 2014
Inloop zes uur 's avonds. Rond half elf afsluiting.

Add comment


Security code
Refresh