Zoek
Sluit dit zoekvak.

Memeinator vierde na de lancering op MEXC en Uniswap een belangrijke mijlpaal. De futuristische meme coin heeft in de recente presale maar liefst $ 7,7 miljoen opgebracht. Nu de marktkapitalisatie van de meme coin sector boven de $40 miljard ligt, zelfs tijdens de aanzienlijke dalingen van de bredere markt, tippen velen Memeinator voor de beste crypto coin om in de zomer van 2024 in te investeren. Dit is waarom.

Meme coins zetten hun zinderende run voort in 2024

Meme coins zijn verre van een lachertje, aangezien de sector dit jaar een zinderende run voortzet. Het maakt niet uit of het sentiment bullish is of niet; De sector voor meme coins heeft in 2024 consistent beter gepresteerd dan de bredere markt voor crypto. De eerste spot Ethereum ETFs zullen binnenkort worden gelanceerd, en de markt voor meme coins lijkt rijp voor een nieuwe parabolische run op ’s werelds beste smart contract platform, vooral wat betreft op Ethereum gebaseerde meme coins zoals Memeinator.

Voorbeeld: Pepe werd verondersteld dood en begraven te zijn nadat het project in de eerste drie maanden van zijn bestaan ​​in 2023 was opgeblazen tot een marktkapitalisatie van $1 miljard, totdat het in oktober 2023 een dieptepunt bereikte van een marktkapitalisatie van $250 miljoen. Maar het ging tegen alle verwachtingen in, want begin maart brak de meme coin met kikkerthema opnieuw uit. Het maakte een parabolische run en brak afgelopen mei een nieuw record ooit – met een ongelooflijke marktkapitalisatie van meer dan $7 miljard.

Memeinator biedt een moordend verhaal en sterke tokenomics

Meme coin speculanten houden van een goed verhaal met solide tokenomics en fundamenten. Dat is precies wat Memeinator in 2024 op tafel brengt. Dit komt door het futuristische verhaal, rechtstreeks uit een sciencefictionfilm. Memeinator is gestuurd om de wereld van vandaag te zuiveren van vermoeide, oude meme coin derivaten die niets opleveren. Het richt zijn blik op slechte meme coins en vernietigt zijn concurrenten op weg naar een marktkapitalisatie van $1 miljard.

Als je denkt dat dit al een bereik is, bedenk dan: Solana meme coins zoals Dogwifhat en Bonk hebben op het moment van schrijven respectievelijk een marktkapitalisatie van +$2 miljard en $1,5 miljard. Beiden werden binnen een jaar gerealiseerd. Met het moordende verhaal van Memeinator, de onweerstaanbare meme aantrekkingskracht en het explosieve virale potentieel, is het een sterk argument om je bij deze munten aan te sluiten. Het kan zomaar de beste coin zijn om dit jaar in te investeren.

De deflatoire tokenomics van Memeinator, met driemaandelijkse tokenburns, vormen de weg voor opwindende prijsuitbraken naarmate het aanbod afneemt en de vraag groeit. Gecombineerd met de aanzienlijke tractie van het project op sociale media platforms, zoals blijkt uit meer dan 100.000 volgers op X en ongeveer 40.000 communityleden via de officiële Telegram en Discord, valt het potentieel voor exponentiële winst niet te ontkennen.

Een toevoeging aan de monsterlijke utility van Memeinator is de Meme Warfare game, ontwikkeld door de bekende software uitgever Red Apple Tech. In de game kunnen spelers in de schoenen van het Memeinator personage stappen om oorlog te voeren tegen zijn rivalen.

Als klap op de vuurpijl heeft Memeinator onlangs de lancering aangekondigd van een nieuwe MMTR staking pool die tot november tot 60% APY voor houders biedt.

De tijd tikt om in te stappen bij de beste crypto om dit jaar in te investeren

Als de prestaties van meme coin zoals Pepe een indicatie zijn, lijkt Memeinator, met zijn berg aan extra utility, een potentiële blue-chip die rijp is voor een aanzienlijke doorbraak. Het bullish sentiment rond de lancering van Ethereum ETFs in juli wijst in de richting van een rally voor ERC-20 altcoins, waaronder Memeinator.

Hoewel de Memeinator beweging nog in de kinderschoenen staat, is het van cruciaal belang om de boot niet te missen. Analisten voorspellen dat Memeinator op haalbare wijze de indrukwekkende groeicijfers van Pepe zou kunnen kopiëren, met het potentieel om in de nabije toekomst een marktkapitalisatie van $1 miljard te overtreffen. Als je tot nu toe de winst uit meme coins hebt gemist, is dit niet het moment om deze kans met Memeinator aan je voorbij te laten gaan.

Memeinator is te koop op MEXC en Uniswap.