Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bitvavo affiliate code - Traden met gratis tegoed

Bitvavo is het meest populaire cryptoplatform van Nederland. Dat heeft onder andere te maken met het grote aanbod van 200+ crypto, maar ook met het gemak en goede service. Heb je nog geen account op Bitvavo dan kun je direct beginnen. Met onze Bitvavo affiliate code ontvang je € 20 tegoed, een cadeautje om jou te verwelkomen als klant die je kunt gebruiken om je eerste crypto of memecoins te kopen.

De Bitvavo affiliate code, hoe het werkt

Iedereen die nog geen Bitvavo account heeft kan de Bitvavo affiliate code gebruiken bij het aanmaken van een account, zodat je in veelbelovende crypto kunt gaan investeren. Het proces is simpel, je volgt alle stappen aangegeven op het scherm, vul de Bitvavo affiliate code in, claim je bonus en handelen maar. Dit zijn de stappen die je moet doorlopen:

  1. Download de app van Bitvavo op je telefoon
  2. Voer je voornaam en achternaam in en klik op doorgaan
  3. Voer je e-mailadres in en onze Bitvavo Affiliate code, klik daarna op doorgaan
  4. Volg de stappen op het scherm om je registratie te voltooien
  5. Je kunt nu € 20 claimen om te handelen in crypto

De voordelen bij gebruik van de Bitvavo affiliate code

Gebruik je onze Bitvavo affiliate code dan levert je dat een aantal extraatjes op die anderen niet krijgen. Naast de bonus van € 20 hoef je voor de eerste € 10.000 die je investeert in crypto geen handelskosten te betalen. Normaal gesproken betaal je tot 0,25% handelskosten per transactie op Bitvavo. Doordat je over de eerste € 10.000 geen handelskosten betaalt bespaar je nog eens € 25.