Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht je nog vragen hebben, dan kan je een opmerking achterlaten onder dit artikel. Hiernaast zijn we ook nog op vele manieren te bereiken. Je kunt gewoon gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Contact opnemen met bitcoinspot.nl

  Schrijven voor / meewerken aan bitcoinspot.nl

  We zijn altijd op zoek naar gastbloggers of mensen die zich willen inzetten voor het verspreiden van de Bitcoin boodschap. Kan je leuk schrijven of heb je andere talenten? Niet wachten en meteen even contact met ons opnemen.

   

  Feedback? Graag!

  Bij Bitcoinspot.nl houden we van feedback, sterker nog, we zijn er gek op. Dus is er iets aan de site dat je niet bevalt, heb je een verzoek voor een artikel of zou je graag een bepaalde handleiding willen zien? Laat het ons dan weten.

   

  Bitcoinspot.nl steunen

  Bitcoinspot.nl wordt mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers, onze sponsoren en de commissie die we verdienen op de Bitcoins die gekocht en verkocht worden via onze adverteerders. Mocht je ons willen steunen dan kan je dat dus doen door het bezoeken van, of kopen bij, onze sponsoren. Ons volgen en/of promoten op social media stellen we ook erg op prijs. We horen graag van je!