Zoek
Sluit dit zoekvak.

AI staat tegenwoordig centraal in veel gesprekken in het bedrijfsleven. De transformerende impact van kunstmatige intelligentie is het gesprek van de dag in alle sectoren – inclusief crypto. Een voorbeeld hiervan is de opkomst van nieuwe crypto projecten waarbij AI centraal staat in de waardepropositie, zoals AltSignals (ASI). De presale van AltSignals heeft al een bedrag van $1,6m opgehaald nu het de slotfase van de ICO ingaat, wat de vraag en de tractie aantoont die het sinds de lancering heeft gewonnen. 

Ondertussen heeft Kaspa (KAS) ook furore gemaakt met Layer-1 blockchain oplossingen. Kaspa heeft onlangs zijn hoogste niveau aller tijden gebroken en is qua marktkapitalisatie in de top dertig van crypto’s gestegen.

Dit roept de vraag op: wat is op dit moment een betere optie als je wil investeren in crypto? AltSignals of Kaspa? Lees verder en ontdek het.

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals is al langer bekend in de wereld van trading signals. AltSignals, opgericht in 2017, is de voorkeursleverancier van trading signals voor meer dan 50.000 abonnees en beschikt over een uitstekend trackrecord in het leveren van consistente winst aan het gebruikersbestand.

De 540 geverifieerde Trustpilot reviews met een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren van AltSignals getuigen van de nauwkeurigheid en reputatie van het platform in de branche. Afgelopen juni 2023 genereerde de aanbieder van trading signals een winst van 1,829% en een winstpercentage van 72% op Binance Futures.

De introductie van AltSignals in Web3 is echter de feature die alles kan veranderen voor het gerenommeerde platform. Met de lancering van het ASI token tilt AltSignals het aanbod naar een geheel nieuw niveau. De presale van ASI tokens zal de ontwikkeling ondersteunen van de volgende generatie door AI aangedreven oplossing voor trading signals, ActualizeAI. De integratie van AI zal naar verwachting het hitpercentage verhogen tot een verbazingwekkende 80%+ en nieuwe handelsinstrumenten voor natuurlijke taalverwerking en sentimentanalyse creëren om een de beste oplossing voor trading signals te leveren.

Hoe werkt ASI?

Het ASI token biedt toegang tot ActualizeAI, een robuuste handelsoplossing en een veelbelovend platform voor trading signals. Het platform van ActualizeAI biedt gelaagde toegang aan houders van ASI tokens. Degenen die investeren in crypto tijdens de presale en ten minste 10.000 ASI tokens (equivalent aan $150) kopen, krijgen toegang tot het instapniveau. Deze laag biedt toegang tot de scalping indicator van AltSignals, een proefperiode van 10 dagen van AltAlgo, het belangrijkste indicator product van het platform en beperkte trading signals van ActualizeAI.

Investeerders met minstens 25.000 ASI tokens (equivalent aan $375) bereiken het tweede niveau bereiken. Dit geeft toegang tot alle functies op instapniveau en daarnaast eersteklas presale mogelijkheden, voorlopige toegang tot geautomatiseerde handel en grote kortingen op de producten en diensten van AltSignals.

Ten slotte krijgen beleggers met ten minste 50.000 ASI tokens (equivalent aan $750) levenslange toegang tot de ActualizeAI handelsoplossing. Samen met alles uit de andere niveaus hebben houders van 50.000 tokens en meer toegang tot alle AltSignals scripts, AutoTrading, onbeperkte volglijsten, eerste toegang tot backtesting en nog veel meer.

Aanvullende gebruiksscenario’s voor ASI tokens omvatten handel en speculatie, bestuursinitiatieven en DeFi mogelijkheden op AltSignals. Als onderdeel van de AI en Web3 spil heeft AltSignals Sebastian Diaconu binnengehaald om leiding te geven aan de integratie van een kunstmatige intelligentie laag in zijn bestaande productportfolio en om toezicht te houden op de visie.

AltSignals prijsvoorspelling: 2025

De ASI presale bevindt zich momenteel in fase 2, waarbij de ASI tokens beschikbaar zijn voor $0,01875. Potentiële investeerders staan in de rij om te profiteren van het einde van de ASI ICO op 29 december, wanneer het token een prijs van $0,02274 zal hebben voordat het op de exchanges wordt gelanceerd. Terwijl de volgende Bitcoin halving in 2024 opdoemt, verwachten crypto experts dat AltSignals in 2025 tot de grootste winnaars zou kunnen behoren.

ASI prijsvoorspellingen variëren van $0,30 tot $0,60 tegen de tijd dat de volgende bullmarkt in 2025 plaatsvindt. Dit vertegenwoordigt een prijsstijging van ongeveer 30x tot 60x ten opzichte van de initiële ASI tokenprijs van $0,012. Gezien de utility en de verfijning van ActualizeAI zou de prijs van het token zelfs de grens van $1 kunnen overschrijden op basis van de meest bullish schattingen. AltSignals heeft alles in huis voor een nieuwe crypto die tussen de 30x en 100x in waarde kan stijgen, gezien de waarde die het oplevert voor de ruimte en de houders ervan.

Nu de Web3 AI sector klaar is voor een robuuste groei van 2020 tot 2027 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van bijna 24% – en de exponentiële groei van de totale sector voor kunstmatige intelligentie met 20x in 2030 – heeft AltSignals als een baanbrekend AI crypto project alle ruimte ter wereld om in waarde omhoog te schieten.

Wat is Kaspa (KAS)?

Kaspa (KAS) is uit het niets de markt binnen gekomen met als doel zichzelf te vestigen als het volgende grote Layer-1 protocol. Met een proof-of-work (PoW) en een geavanceerde blockDAG architectuur is Kaspa gemaakt om de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin aan te pakken en een nieuw tijdperk van snellere en meer efficiënte transacties in te luiden.

Met de focus op het behalen van 10 tot 100 blocks per seconde, minimale bevestigingstijden en een veilig PoW mechanisme heeft Kaspa de potentie om de komende jaren een belangrijke speler in de Layer-1 sector te worden. Het schaalbaarheidspotentieel van Kaspa onderscheidt het van de laatste lichting ‘Ethereum Killers’ zoals Avalanche en Solana, waardoor het een intrigerend investeringsperspectief is.

Kaspa prijsvoorspelling: 2025

De opkomst van Kaspa is niet onopgemerkt gebleven door de markt, waarbij de nieuwe crypto in 2023 naar recordhoogten steeg. Sindsdien is Kaspa doorgebroken in de top 30 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie bereikt het sindsdien steeds opnieuw recordhoogtes. Aangezien het nu echter een coin met al een hoge marktkapitalisatie is, zal het potentieel van de prijs van Kaspa beperkt zijn totdat het meer utility introduceert.

AltSignals versus Kaspa: Wat is de beste optie van dit moment voor investeren in crypto?

Hoewel een waardestijging van 10x tot 20x tussen nu en 2025 mogelijk is voor Kaspa, moeten beleggers die op zoek zijn naar meer significante winsten kijken naar nieuwere low cap crypto’s zoals AltSignals. Na te zijn beland in de top crypto’s qua marktkapitalisatie, is het schip van Kaspa waarschijnlijk al vertrokken, terwijl AltSignals het hoogtepunt nog moet bereiken.

Degenen die willen investeren in AltSignals moeten nu in actie komen, aangezien het erop lijkt dat het beste nog moet komen. De AltSignals presale is de perfecte gelegenheid voor investeerders om hun kapitaal in de aan AI crypto gerelateerde hausse te steken.
Bezoek de officiële website van AltSignals om AltSignals (ASI) te kopen.