Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nu de bullmarkt weer oplaait, zijn veel beleggers die investeren in crypto begonnen met het verkennen van signal providers als een manier om tijd te besparen en winsten te vergroten. Een project dat vooral de aandacht trekt is AltSignals, zeker na de aankondiging van de ASI-token presale.

Vandaag leer je waarom AltSignals het voortouw heeft genomen om gebruikers succesvol online te laten handelen en waarom zoveel investeerders de ASI presale zien als een van de beste opties voor het investeren in crypto in 2023.

AltSignals (ASI) helpt abonnees om online te handelen en winst  te maken sinds 2017

AltSignals is een van de marktleiders op het gebied van trading signals en helpt meer dan 50.000 beleggers die investeren in crypto om het online handelen te vereenvoudigen. AltSignals, gelanceerd in 2017, heeft bewezen een van de meest betrouwbare trading signal providers in de industrie te zijn. Het platform levert consequent substantiële winsten op via Binance Futures, Binance Spot en Forex trading calls die worden gepubliceerd via Telegram.

Zoals gedetailleerd beschreven in het rapport van januari 2023, behaalde AltSignals bijvoorbeeld een winstpercentage van 94% met een rendement van 175% op Binance Spot calls en maar liefst 2.480% op Binance Futures signalen met een winstpercentage van 92%. Klinkt dit als te mooi om waar te zijn? Kijk maar eens naar de Trustpilot-pagina van AltSignals, die bijna 500 positieve recensies bevat met een gemiddelde beoordeling van 4,9/5!

Het succes van AltSignals kan grotendeels worden toegeschreven aan het team van professionele handelaren en het unieke algoritme AltAlgo™. Volgens het platform maakt deze indicator gebruik van meerdere trading strategieën en 15 indicatoren om optimale trading mogelijkheden te bieden – en het is duidelijk dat dit ongelooflijk effectief is.

Al jarenlang helpt AltSignals beleggers die investeren in crypto om online te handelen met ongelooflijke nauwkeurigheid. Hierdoor kunnen handelaren weloverwogen beslissingen nemen, tijd besparen bij onderzoek en de winst maximaliseren. Het is dan ook geen verrassing dat veel handelaren reikhalzend uitkijken naar de aanstaande ASI-token presale, gezien de buitengewone voordelen die het platform biedt aan beleggers die investeren in crypto. 

Het ASI-token is de droom van elke belegger bij het investeren in crypto

Het belangrijkste voordeel van het ASI-token is het verkrijgen van toegang tot het baanbrekende ActualizeAI-algoritme. Dit algoritme breidt de toch al ongelooflijke mogelijkheden van het AltAlgo™-algoritme uit met een volledige reeks AI-technologieën, zoals machine learning, voorspellende modellering en sentimentanalyse. Het algoritme scant de markten 24/7 om real-time bruikbare inzichten en kansen te bieden aan handelaren.

Een van de meest opwindende use-cases van het token is een plek in de AI Members Club. Met deze groep kunnen houders de nieuwste updates van het algoritme testen en gebruiken, terwijl ze verdienen voor hun bijdragen aan de community. Houders van een groot aantal ASI-tokens hebben ook toegang tot meer geavanceerde functies van het AltSignals ecosysteem.

Ten slotte zal het token ook fungeren als het governance-token van het platform, waardoor houders rechtstreeks invloed kunnen uitoefenen op de toekomst van AltSignal door te stemmen over voorgestelde wijzigingen. Nu ActualizeAI naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 zal worden geïmplementeerd, wordt van beleggers die investeren in crypto verwacht dat ze zich naar de ASI-presale haasten om de trading signals van dit marktleidende algoritme in handen te krijgen.

Het potentieel van ASI

Wat vinden analisten van de presale van ASI-tokens? Velen zien op de langdurige staat van dienst van het project als leider op het gebied van crypto trading signals als een extreem bullish aspect dat het ASI-token de ruimte in zou kunnen sturen. Sommige experts benadrukken dat het ActualizeAI-algoritme tegen het einde van het jaar snel een van de meest geavanceerde AI trading systemen op de markt zou kunnen worden.

Deskundigen zijn van mening dat de prijs van $0,02274 in de laatste fase van de presale ondergewaardeerd is, vooral in vergelijking met de prijs in de beginfase, $0,012. Er zijn nu doelen gesteld voor ten minste $0,50 tegen het einde van 2023, wat beleggers die investeren in crypto een geweldige winst zou kunnen opleveren binnen een jaar tijd!

Is ASI een goede keuze als ik wil investeren in crypto?

Alles bij elkaar genomen, lijkt het erop dat deze experts iets op het spoor zijn. In tegenstelling tot veel andere crypto presales, heeft AltSignals al bewezen in staat te zijn om goede resultaten te behalen, wat een uitstekende fundamentele achtergrond vormt voor het ASI-token om dit jaar van de grond te komen.

Hoewel de presale nog niet aan de gang is, wil je niets missen. Overweeg om de AltSignals website en de rapporten te bekijken om de staat van dienst van het platform zelf te verifiëren. Je kunt ook deelnemen aan de gratis Telegram chat en het project volgen op Twitter om op de hoogte te blijven zodra de presale live gaat. Als het eenmaal zover is, wees dan snel – je hebt maar een beperkte tijd om in te stappen bij een prijs van $0,015 voordat anderen zich haasten om ASI te bemachtigen!

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.