Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een belangrijke ontwikkeling in het nieuws over crypto in de eerste weken van 2024 is Bitbot, een project dat zich heeft aangesloten bij de gelederen van nieuwe crypto coins die dit jaar willen doorbreken voorafgaand aan de geplande Bitcoin halving (BTC).

Omdat de trading bots op Telegram in 2023 een handelsvolume registreerden van in totaal meer dan $5 miljard, had Bitbot de lancering van zijn presale niet beter kunnen timen. Nadat het project op 17 januari voor een prijs slechts $0,01 van start is gegaan, heeft deze nieuwe speler in de ruimte voor trading bots op Telegram al een indrukwekkend bedrag van $313k in slechts 7 dagen. Met meer dan 90.000 betrokken volgers op X vertoont de interesse geen tekenen van afname.

Dit is de reden waarom de revolutionaire benadering van Bitbot van trading op Telegram de krantenkoppen op het gebied van crypto haalt en waarom het zo’n mooie toekomst heeft.

Trading bots op Telegram: Het nieuwe geheime wapen

De trading bots op Telegram zijn in 2023 enorm geëvolueerd, waarbij projecten als Unibot, Maestro en Banana Gun en hun nieuwe crypto coins onderdeel zijn geworden van de trading toolkits van beleggers die investeren in crypto. Een van de belangrijkste voordelen van trading bots is het automatiseringsniveau dat ze handelaars bieden.

Gebruikers kunnen vooraf gedefinieerde parameters instellen, waardoor de bots transacties kunnen uitvoeren op basis van de door gebruikers ingestelde limieten. Dit is ideaal voor handelaren die een 24/7 benadering van cryptohandel willen volgen, maar geen tijd hebben om de markten voortdurend af te struinen.

Met het gemak dat de communicatie gigant Telegram en 800 miljoen bestaande Telegram gebruikers bieden, is het geen wonder dat Unibot, Banana Gun en Maestro een dergelijke toename in gebruik hebben gezien, die zich waarschijnlijk op de langere termijn zal voortzetten.

Wat is Bitbot?

Met Bitbot hebben handelaren van alle niveaus toegang tot het perfecte ecosysteem, waar ze zich kunnen aanmelden en kunnen beginnen met handelen, ongeacht hun ervaringsniveau. Gebruikers kunnen met een simpele klik op de knop maximaal drie gratis wallets aanmaken en optimaal profiteren van Bitbots ongeëvenaarde benadering van beveiliging.

Met behulp van een ‘Not my keys, not my crypto’ benadering van beveiliging combineert Bitbot een gebruiksvriendelijke UX en een ondoordringbare aanpak. Tot de rijke functies waar gebruikers van kunnen profiteren behoren geautomatiseerde scanners, handelsuitvoering en mogelijkheden voor het kopiëren van handel waarmee gebruikers de transacties van de meest succesvolle en winstgevende handelaren op het platform kunnen nabootsen.

Hoe Bitbot van plan is de handel op Telegram radicaal te veranderen

Beveiliging is de hoeksteen van de benadering die Bitbot heeft voor trading bots op Telegram. De concurrenten hebben te maken gehad met ernstige tekortkomingen op het gebied van de beveiliging. Met name de hack van Unibot, waardoor het token binnen een uur met 40% in waarde daalde, en de beschuldigingen dat een rug pull bij Banana Gun een waardedaling van meer dan 90% veroorzaakte, is veiligheid een enorme zorg voor gebruikers van trading bots op Telegram.

Bitbot onderscheidt zich van andere trading bots op Telegram door samen te werken met Knightsafe om gebruikers een non-custodial oplossing te bieden. Dit betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun activa totdat de transacties zijn afgehandeld. Geavanceerde wallet technologie maakt dit mogelijk door 100% sleutelloze beveiliging te bieden. Als gevolg hiervan worden privésleutels vervangen door afzonderlijk gegenereerde sleutelshares, wat betekent dat geen enkele partij toegang heeft tot een volledige sleutel.

De toewijding van Bitbot aan de veiligheid van gebruikers wordt verder geïllustreerd door de anti-MEV bots die gebruikers beschermen tegen kwaadaardige bots die de gaskosten voor de handelaar kunnen opdrijven, en de anti-rug functie die beschermt tegen crypto-rug-pull zwendel.

Naast deze beveiligingsfuncties zijn de Gem Scanner functie en de Alpha List tool van Bitbot essentiële componenten om handelaars te helpen de ruis te doorbreken en te worden gewezen op de meest lucratieve mogelijkheden om te investeren in crypto.

Ondertussen biedt Bitbot ook een spannende “Snipe the Trade” functie. Met deze geautomatiseerde mogelijkheid kunnen gebruikers tolerantieniveaus voor gastarieven instellen, waardoor Bitbot namens hen transacties kan uitvoeren en laag kan investeren en hoog kan verkopen, allemaal op de automatische piloot.

Dankzij de geautomatiseerde handelsstrategieën van het volgende niveau combineert Bitbot een gebruiksvriendelijke UX die iedereen verwelkomt, met een overtuigende en opwindende reeks tools waarmee ze hun handelstraject veilig kunnen beheren.

Bitbot prijsvoorspelling

Om goed geïnformeerde, winstgevende handelsbeslissingen te nemen, is Bitbot een uitstekend hulpmiddel voor handelaren om winstgevende handelsstrategieën te ontdekken. Omdat het een impact blijft hebben op nieuws over crypto, kijken experts al naar het potentieel van Bitbot zodra de ICO eindigt en het BITBOT token op populaire crypto exchanges wordt gelanceerd.

Gesteund door de prestaties van Unibot, dat 200x hoger gewaardeerd werd dan de presale, waardoor de barrière van $200 werd doorbroken en in juli 2023 na de lancering in mei voorbij een marktkapitalisatie van $200 miljoen steeg, zou het superieure aanbod van Bitbot deze prestatie in 2024 kunnen overschaduwen.

Naast de bloeiende community en uitstekende beveiligingsfuncties, zorgen een aanstaande Bitcoin halving en een mogelijke bull markt ervoor dat Bitbot de komende twee jaar 50x of 100x winst kan boeken, terwijl het zichzelf vestigt als een echte revolutionair op het gebied van crypto trading.

Bitbot: Een nieuwe crypto die het tempo voor verandering bepaalt

Zoals eerder vermeld, domineert Bitbot niet alleen de krantenkoppen op het gebied van crypto trading, maar streeft het er ook naar om de standaard te zetten voor trading bots op Telegram. Hoewel Unibot, Banana Gun en Maestro goede vooruitgang hebben geboekt bij het leggen van de basis voor de volgende Telegram trading bots, is er ruimte voor verbetering. Dit is waar Bitbot waarschijnlijk zal uitblinken.

Beleggers die vroeg bij de presale instappen, kunnen profiteren van dit baanbrekende handelsplatform door hun BITBOT tokens te bemachtigen voor de weggeefprijs van slechts $0,0100. Met een superieur aanbod aan zijn concurrenten, een groeiende community van gebruikers, de volle kracht van een bullmarkt en een markt van bijna 0,5 miljard dollar die nog maar net op gang komt, zou deze nieuwe crypto de volgende 100x crypto in 2024 kunnen zijn.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van BITBOT tokens.