Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bitcoin daalt nog altijd en begeeft zich inmiddels in de buurt van de $ 61.000. Nu de Bitcoin koers verder daalt richting de $ 60.000 vragen veel investeerders zich af hoe de toekomst van de grootste crypto van de wereld eruitziet. Kan Bitcoin instorten tijdens een crypto crash?

Bitcoin is over de afgelopen 30 dagen met maar liefst 12% gedaald. Begin juni bevond de grootste crypto op basis van market cap zich nog boven de $ 71.000. Inmiddels is de BTC koers binnen drie weken tijd dus al bijna $ 10.000 gezakt in waarde.

Bitcoin Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De recente zorgen hebben ervoor gezorgd dat steeds meer crypto experts op zoek zijn naar signalen van een mogelijke ommekeer van deze trend.

Josh van Crypto World gaf onlangs bijvoorbeeld aan hoe de Bitcoin koers zich nog altijd in een bull markt bevindt, ondanks de recente tegenslagen. Volgens Josh kan de Bitcoin koers deze bullish trend behouden zolang het zijn waarde boven de $ 56.000 vasthoudt.

BITCOIN CRASH: DON’T GET TRAPPED (New Signal)!! Bitcoin News Today & Ethereum Price Prediction!

In zijn analyse van de 4-daagse Bitcoin grafiek gaf hij ook dat de Bollinger Bands van Bitcoin, ondanks de recente daling van de BTC koers, nog altijd niet boven zijn range zijn uitgekomen. Dit betekent dat de grote volatiele beweging van 20-30% nog altijd moet plaatsvinden.

Bitcoin Koers Verwachting – Nu Bitcoin Kopen Tijdens Dip?

De RSI van Bitcoin zakte recent onder de 20, een teken dat het verkoop momentum van de Bitcoin markt aan het toenemen is. Volgens Josh van Crypto World kan dit echter een teken zijn dat de BTC koers binnenkort zijn weg omhoog weer inzet, en dat dit daardoor een goed moment vormt om BTC te kopen.

RSI daalt onder 39 – Bron: TradingView

De RSI is over de afgelopen maanden namelijk vaker onder de 50 uitgekomen. In de afgelopen 5 keer dat dit gebeurde, wist Bitcoin echter in een korte tijd weer een herstel door te maken. Als deze trend zich herhaalt kan de BTC koers zich mogelijk aan het voorbereiden zijn op een nieuwe stijging.

De andere technische indicatoren lijken voorlopig echter niet te wijzen op een herstel voor de Bitcoin koers op de korte termijn. Het MACD histogram geeft een verkoopsignaal af met een waarde van -1505 terwijl de BTC koers ook onder al zijn belangrijkste Moving Averages is gezakt, behalve die van de 200-daagse MA.

Dit is een teken dat Bitcoin een moeilijke periode tegemoet gaat, en dat het mogelijk afhankelijk is van externe factoren om zich uit zijn moeilijke fase te helpen.

Een belangrijke externe factor die de BTC koers kan helpen is de introductie van de eerste ETH ETF. Ondanks dat de SEC de ETH ETF’s een aantal weken goedkeurde, is er nog altijd geen ETH ETF live gegaan. Bij de BTC ETF gebeurde dit meteen de dag na de goedkeuring. In het geval van Ethereum zijn er echter problemen rondom de S-1 aanvraag.

Het lijkt echter een kwestie van tijd voordat deze problemen opgelost worden en de eerste ETH ETF live gaat. Dit kan vervolgens een grote toestroom aan nieuw kapitaal met zich meebrengen, iets waar ook de Bitcoin markt van kan profiteren. De crypto markt wordt hierdoor namelijk een steeds ‘normalere’ vorm van investeren die ook beschikbaar is voor institutionele bedrijven.

Tot die tijd doen investeerders er echter goed aan om hun portefeuille te diversifiëren met altcoins die in de tussentijd al aanzienlijke winsten met zich meebrengen.

Er zijn recentelijk een aantal presale tokens op de markt verschenen die dit potentieel met zich meebrengen.

Hieronder beschrijven we daarom de beste 4 van dit moment.

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Meme Coin Ontwikkelt Remake van Bekende Tamagotchi Game

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de bekende Tamagotchi game. Deze game stelt gebruikers in staat om net als in de jaren 90 voor een virtueel huisdier te zorgen. In het geval van PlayDoge is dit echter de iconische Doge meme.

De mobiele P2E game maakt gebruik van dezelfde 8-bit 2D vormgeving als de originele Tamagotchi game, en omarmt daarmee volledig de jaren 90 nostalgie. Gebruikers zullen in staat zijn om hun huisdier te verzorgen en het vervolgens in te zetten bij minigames. Op deze manier zijn ze ook in staat om PLAY tokens te verdienen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1805188641372647482

Naast de mobiele game zijn gebruikers ook in staat om PLAY tokens te verdienen via het staking mechanisme van dit platform. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 130% en zijn er al meer dan 140 miljoen tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 5 miljoen op weten te halen. Tokens kosten tijdens deze presale nog beperkte tijd $ 0,00512 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Interessant Voor Zowel Meme Coin Als AI Crypto Markt

WienerAI is een nieuwe meme coin die zowel interessant is binnen de meme coin als AI crypto markt. Deze meme coin is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn AI trading bot. De combinatie tussen zijn hilarische vormgeving en unieke utility maken dit een project met groot groei potentieel.

Via de AI trading bot zijn gebruikers in staat om vragen te stellen die gerelateerd zijn aan de crypto markt. Het antwoord op hun vragen kunnen ze vervolgens gebruiken om tokens te kopen en verkopen via dezelfde trading bot.

Ook zijn gebruikers in staat om de WAI token vast te zetten voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 180%. Ondanks dat de presale nog live is, zijn gebruikers nu al in staat om tokens vast te zetten. Er zijn inmiddels dan ook al meer dan 5,7 miljard tokens vastgezet.

De presale van WienerAI heeft in korte tijd al meer dan $ 6 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee is het bezig aan een van de beste presales van 2024. Gebruikers kunnen WAI tokens kopen voor een prijs van $ 0,000722 per token. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

Pepe Unchained (PEPU) – Eerste Meme Coin Layer 2 Blockchain Ter Wereld

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de bekende Pepe coin. Ondanks dat er dagelijks meerdere Pepe alternatieven op de markt verschijnen, vanwege de grote populariteit van de op 2 na grootste meme coin van de wereld, weet geen van deze alternatieven zich te onderscheiden zoals Pepe Unchained dit doet.

Pepe Unchained is namelijk bezig met de ontwikkeling van zijn eigen Layer 2 blockchain. Hiermee vormt het de eerste meme coin Layer 2 van de wereld. Gebruikers zijn binnen deze blockchain in staat om snellere en goedkopere transacties uit te voeren dan op de Layer 1 Ethereum blockchain.

Pepe Unchained combineert hiermee de twee beste voordelen van beide werelden. Allereerst weet het project dus snellere en goedkopere transacties aan te bieden dan de originele Pepe. Aan de andere kant profiteert het ook van de beveiligingsvoordelen van de Ethereum blockchain, wat nog altijd het thuis vormt voor dit project.

De presale van Pepe Unchained wist binnen enkele uren meer dan $ 200.000 op te halen en heeft inmiddels al meer dan $ 600.000 opgehaald. Tokens kosten tijdens deze presale nog beperkte tijd $ 0,0080641 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

99Bitcoins (99BTC) – Bekende Naam Binnen Crypto Wereld Lanceert Eigen Crypto Token

99Bitcoins is een bekende naam als het aankomt op crypto educatie. Dit project startte in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie en heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen voor zijn crypto cursussen. Hiermee is het een van de marktleiders binnen dit segment.

De native 99BTC token van dit project is met name ontwikkeld voor het unieke Learn-to-Earn systeem wat dit project aan het ontwikkelen is. Binnen dit project zijn gebruikers in staat om crypto te verdienen terwijl ze worden opgeleid over de crypto markt. Door bepaalde taken af te ronden zullen gebruikers dus beloond worden met de 99BTC token.