Search
Close this search box.

Met 2023 voor de deur richten investeerders hun aandacht op de toekomst en zoeken ze naar cryptocurrencies die de komende 12 maanden mooie opties voor online geld verdienen kunnen opleveren. Cardano blijft belangstelling trekken omdat het Ethereum probeert uit te dagen als ’s werelds toonaangevende blockchain-provider. Het werd de afgelopen weken echter overschaduwd door een nieuwkomer, Metacade, dat tijdens de presale beter presteerde dan verwacht.

Wat heeft 2023 in petto voor de Cardano-prijsvoorspelling en waarom trekken investeerders massaal naar Metacade?

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe op de blockchain gebaseerde virtuele arcade. Het biedt de meest uitgebreide reeks door Web3 ontwikkelde play-to-earn (P2E)-titels in de metaverse, terwijl het een bloeiende community opbouwt voor game fans en ontwikkelaars om samen te werken aan het bieden van de beste GameFi ervaring.

Gamers worden beloond naarmate ze verder komen in games met crypto-beloningen, terwijl ze ook de mogelijkheid hebben om te verdienen door sociale content met de community te delen. Voorbeelden hiervan zijn het plaatsen van game beoordelingen en het delen van tips over het doorlopen van games. Andere verdienmogelijkheden zijn onder meer het spelen in toernooien en het gebruik van de vacaturebank van het platform om spannende carrièremogelijkheden in de Web3-ruimte te vinden.

Het uiteindelijke doel van Metacade is om tegen het vierde kwartaal van 2024 over te gaan naar een volwaardige gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Op dat moment zal de volledige controle over het platform en de activa ervan zijn overgedragen aan leden van de community.

Hoe werkt Metacade?

Metacade maakt gebruik van verschillende regelingen om de inkomstenstromen van het platform en de voortdurende ontwikkeling te financieren. Fondsen worden ingezameld via interne bronnen, via tokens die door gebruikers worden ingezet om deel te nemen aan toernooien, prijstrekkingen en externe routes. Deze omvatten advertenties op het platform, de verkoop van ruimte via het launchpad van het platform aan externe bedrijven die games op Metacade willen uitbrengen en de verkoop van ruimte voor Web3- en GameFi-bedrijven om vacatures te plaatsen.

Deze fondsen gaan ook naar het Metagrants programma, dat live gaat in Q3 van 2023 en GameFi innovatie promoot. Ontwikkelaars kunnen aanvragen indienen voor crypto financiering om het maken van nieuwe games te ondersteunen. Over deze inzendingen wordt gestemd door de leden van de community, zodat alleen de titels die leden willen spelen werkelijkheid worden. In het eerste kwartaal van 2024 gaan de eerste door Metagrant ondersteunde titels live.

Wat is Cardano?

Cardano is een blockchain provider die is opgericht als uitdager van de superioriteit van Ethereum. Het platform biedt een gedecentraliseerde proof-of-stake (PoS) blockchain die sneller en goedkoper werkt dan proof-of-work (PoW) aanbiedingen zoals Ethereum. Daarnaast zijn er milieuvoordelen te behalen door gebruik te maken van Cardano.

Het meest gebruikt als een platform voor gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten, smart contracts en gedecentraliseerde apps (dApps), heeft Cardano lof ontvangen voor zijn logische en grondige aanpak. Dit heeft Cardano geholpen een loyale gebruikersbasis te verwerven en heeft geholpen om de prijsvoorspelling van Cardano te ondersteunen.

Nieuwe updates gepland voor 2023, waaronder stablecoin DJED, zullen proberen Cardano’s reputatie als solide en betrouwbare blockchain-provider te versterken.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Het vinden van uitstekende vroege investeringsmogelijkheden voor online geld verdienen is een van de geheimen om met succes winst te maken op de crypto markten. Nu de GameFi-sector de komende jaren exponentieel zal groeien, bevindt Metacade zich in een uitstekende positie om ten volle te profiteren van zijn robuuste roadmap en het potentieel voor online geld verdienen op de lange termijn.

Met duizenden die al zijn ingestapt bij Metacade en het hebben gekocht tegen de bèta-presale prijs van $0,008, waarmee $1,12 miljoen is opgehaald in drie weken, belooft dit nieuwe project dat belooft de voorhoede van de GameFi-revolutie te zijn. De huidige prijs van $0,01 lijkt ondergewaardeerd, met grenzeloze mogelijkheden voor MCADE zodra het DEX’s bereikt na het sluiten van de presale. Voorspellingen suggereren dat MCADE $1 zou kunnen bereiken in 2023 en zelfs $5 in 2025.

Cardano (ADA) prijsvoorspelling

De prijs van Cardano’s eigen munt ADA bootste die van de meeste andere cryptocurrencies na, die begin januari 2022 ongeveer 80% van zijn waarde verloor als gevolg van de marktproblemen die dit jaar over de hele linie werden ondervonden.

Hoewel de uitrol van stablecoin DJED en nieuwe smart contract mogelijkheden de waarde van ADA zouden kunnen verbeteren, zal elke stijging tussen nu en december 2023 worden aangedreven door een algemene opleving in crypto markten. Als er dit jaar een vroege bullish markt optreedt, zal de waarde van Cardano dienovereenkomstig stijgen. Zonder bullmarkt zijn de Cardano prijsvoorspellingen dat 2023 een jaar van consolidatie zal worden voor ADA.

Waarom geven beleggers de voorkeur aan Metacade (MCADE)?

Metacade is de metaverse gaming-scene binnengedrongen en heeft zich al gevestigd als een potentiële grote speler in de GameFi ruimte. De aandacht die het heeft getrokken tijdens de bèta presale overtrof de verwachtingen en sprak tot de verbeelding van investeerders die op zoek waren naar de volgende grote cryptomunt voor online geld verdienen.

Deze reputatie heeft Cardano niet kunnen krijgen. Gezien als een stabiele en betrouwbare blockchain-aanbieder, wordt Cardano door veel investeerders gezien als een veilige optie die winst kan opleveren als de markten zich herstellen, een factor die de prijsvoorspelling van Cardano weerspiegelt. Metacade lijkt ondergewaardeerd in de presale. Met winsten die kunnen worden gemaakt naarmate de prijs tijdens elke presale fase stijgt, zou MCADE een vliegende start kunnen maken wanneer het op exchanges komt.

Deze opwinding over online geld verdienen, in combinatie met de voortdurende groei van de GameFi-industrie en de opwindende roadmap van Metacade, maakt dit een zeer aantrekkelijke investering voor cryptofans die 2023 tegemoet gaan.

Je kunt Cardano’s ADA-tokens hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀 BTC naar de maan…

Daarom ontvang je nu 10 euro gratis trading te goed bij een succesvolle registratie!

Koop bijvoorbeeld gratis 30 Cardano, 40 XRP of een andere coin naar keuze..