Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na een moeilijke fase voor de crypto markt zijn er recentelijk een aantal crypto meme coins begonnen aan hun herstel. Met name Pepe (PEPE) en Dogwifhat (WIF) wisten in de afgelopen dagen aanzienlijk te pumpen. Hieronder gaan we verder in op het koersverloop van deze twee populaire meme coins en beschrijven we wat de top 5 crypto om in de gaten te houden zijn.

Pepe wist over de afgelopen week met maar liefst 9,35% te stijgen en hierdoor leidt het samen met Dogwifhat een nieuwe rally van de crypto markt aan. WIF steeg over dezelfde periode namelijk met 7,45%.

PEPE vs WIF Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Dit herstel vindt plaats nadat een aantal van de grote meme coins in de afgelopen maand aanzienlijke verliezen moesten accepteren. Shiba Inu (SHIB) daalde over de afgelopen maand namelijk al meer dan 37% terwijl Dogwifhat een van de grootste verliezers was met een daling van meer dan 47%.

WIF daalt meer dan 47% over de afgelopen maand – Bron: CoinMarketCap

De huidige pump van de meme coin markt, die wordt aangevoerd door PEPE en WIF, heeft ervoor gezorgd dat de gehele crypto markt op vrijdagmiddag al 2,78% steeg richting de $ 49 miljard.

Nu de meme coin markt zich opmaakt voor een nieuwe rally, vragen veel investeerders zich af welke meme coins de beste crypto meme coins zijn om vandaag in te investeren.

Om deze reden beschrijven we hieronder de top 5 crypto op basis van crypto experts. Elk van deze 5 projecten is in staat om op de korte termijn aanzienlijke stijgingen door te maken.

Pepe Unchained (PEPU) – Eerste Meme Coin Layer 2 Blockchain Ter Wereld

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor Pepe, een van de grootste meme coins van de crypto markt. De populariteit rondom Pepe coin heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer Pepe alternatieven op de markt verschijnen. Geen van deze alternatieven wist zich echter te onderscheiden zoals Pepe Unchained dit nu doet. Pepe Unchained is namelijk bezig met de eerste meme coin Layer 2 blockchain ter wereld.

Pepe Unchained vormt de vrijgelaten versie van Pepe. Het project omschrijft zichzelf als Pepe waarbij zijn waanzinnige brein is losgelaten. Dit brein heeft nu dan ook deze gloednieuwe Layer 2 blockchain ontwikkeld. Binnen deze blockchain kunnen gebruikers profiteren van snellere en goedkopere transacties. Dit is een probleem waar veel meme coins op Layer 1 blockchains zoals Ethereum namelijk mee te maken hebben. Pepe Unchained vormt dan ook de ideale blockchain voor nieuwe meme coins.

Naast dat Pepe Unchained gebruikers kunnen profiteren van de nieuwe blockchain zijn ze ook in staat om de native PEPU te staken voor aantrekkelijke beloningen. In het geval van deze Layer 2 blockchain is er sprake van dubbele beloningen. Op dit moment zijn er al bijna 100 miljoen tokens vastgezet tegen een APY die oploopt tot boven de 1.600%.

De presale van de native PEPU token wist binnen korte tijd meer dan $ 1,1 miljoen op te halen. Hierdoor vliegt deze presale door zijn fases heen en zullen gebruikers snel in moeten stappen voor de huidige prijs van $ 0,0081288 voordat de presale zijn volgende fase ingaat en deze prijs verder gaat stijgen.

Bezoek Pepe Unchained Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Introduceert AI Trading Bot

WienerAI is een nieuwe meme coin met AI functionaliteit. Hierdoor wist dit project al snel de nodige aandacht te ontvangen vanuit zowel de meme coin als AI crypto community. WienerAI is namelijk herkenbaar door zijn hilarische vormgeving, maar weet tegelijkertijd ook een AI trading bot aan te bieden die gebruikers helpt met hun trading vragen.

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om crypto gerelateerde vragen te stellen. De antwoorden op deze vragen kunnen gebruikers mogelijk een voordeel geven op de rest van de crypto markt. Dit gewonnen advies is vervolgens meteen toe te passen aangezien gebruikers ook in staat zijn om tokens te kopen en verkopen via deze trading bot.

De trading bot van WienerAI vormt echter niet de enige manier om extra crypto te verdienen. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de WAI token te staken voor aantrekkelijke crypto beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 174%. In totaal zijn er al meer dan 5,9 miljard tokens vastgezet.

Tokens zijn op dit moment te koop tijdens de presale van WienerAI. De WAI token kost op dit moment $ 0,000723 en heeft inmiddels al meer dan $ 6,5 miljoen opgehaald. Deze presale maakt echter gebruik van een stijgende prijs strategie, wat betekent dat investeerders die vandaag nog investeren kunnen profiteren van de laagst mogelijke prijs. Tokens zijn te koop middels BNB, ETH, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe P2E Meme Coin Maakt Remake van Tamagotchi Game

Met PlayDoge is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen die een remake ontwikkelt van de bekende Tamagotchi game. Deze game was erg populair in de jaren 90 en stelt gebruikers in staat om voor hun virtuele huisdier te zorgen. In het geval van PlayDoge zal het huisdier van de gebruiker de iconische Doge meme zijn.

Door gebruik te maken van ‘side scrolling’ 8-bit 2D vormgeving weet het optimaal te profiteren van de jaren 90 nostalgie. Gebruikers zullen net als in de jaren 90 voor hun huisdier moeten zorgen en kunnen het vervolgens inzetten bij minigames. Via minigames kunnen spelers de native PLAY token verdienen. Gebruikers die gerankt worden op de leaderboard kunnen extra PLAY tokens verdienen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1806347149950456015

De mobiele game van PlayDoge is echter niet de enige manier om PLAY tokens te verdienen. Gebruikers zijn namelijk ook in staat om de PLAY token te kopen en deze vervolgens te staken. Op deze manier komen ze in aanmerking voor een APY van 120%.

De presale van PlayDoge bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels al meer dan $ 5,1 miljoen op weten te halen. 50% van de totale token voorraad van 9,4 miljard tokens is apart gezet voor deze presale. Dat betekent dat er 4,7 miljard tokens beschikbaar zijn. Tokens kosten op dit moment $ 0,00513 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe Meme Coin Geïnspireerd Door Vrijheid van Base Jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping. Dit project probeert deze vrijheid nu te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. Om dit te realiseren is het project bezig om multi-chain functionaliteit mogelijk te maken voor zijn native DAWGZ token.

Dit betekent dat de DAWGZ token naast de BASE blockchain ook beschikbaar gaat zijn op de SOL, ETH, BNB en AVAX blockchains. Op deze manier zullen gebruikers dus in staat zijn om hun DAWGZ tokens feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains. De Base blockchain vormt echter nog altijd de thuisbasis van dit project, wat betekent dat Base Dawgz kan profiteren van eerdere succes verhalen zoals BRETT.

Base Dawgz stelt zijn investeerders gerust dat het een eerlijk en veilig project is doordat het een volledige audit van zijn smart contracts heeft uitgevoerd. Hierin werd duidelijk dat er geen enkel probleem is te vinden in de codering. Ook maakt het project gebruik van duidelijke tokenomics. 20% van de token voorraad is gereserveerd voor staking, 20% voor de presale en de rest van de token voorraad is verdeeld over marketing, liquiditeit, DAWGZ beloningen en listings.

De presale van DAWGZ wist binnen een week tijd meer dan $ 1 miljoen op te halen. Ondertussen is de presale al voorbij de $ 2,2 miljoen gestegen en lijkt deze voorlopig niet te stagneren. Tokens kosten $ 0,005534 per stuk en zijn te koop middels BASE, ETH, SOL, BNB en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwste Solana Meme Coin Gaat Viraal

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die op het punt staat om te profiteren van het succes van eerdere Solana meme coins zoals WIF en BONK. Deze meme coins wisten namelijk al snel een market cap te behalen van boven de $ 2 miljard. Sealana lijkt zich door zijn hilarische mascotte nu op te maken voor soortgelijk succes.

De mascotte van Sealana is een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit op zoek naar de volgende Solana ster. Deze zeehond vormt hiermee een afbeelding van de ‘degen’ markt. Deze zoektocht naar de volgende Solana ster houdt zijn flippers druk en zijn kamer een puinhoop. Tijd voor koken is er ook niet en daarom eet hij de hele dag door alleen maar chips en tonijn snacks.

Deze ‘hillbilly’ zeehond heeft ervoor gezorgd dat het project al snel kon rekenen op de nodige aandacht. Binnen no-time wist het project door zijn presale doelen heen te sprinten en dit is de reden dat de presale zijn afrondende fase in is gegaan. Het initiële doel was $ 3 miljoen, maar inmiddels is er al meer dan $ 6 miljoen opgehaald tijdens de presale.

Gebruikers hebben nu nog maar tot 1 juli de tijd om SEAL tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,022 per token. Op 1 juli zal de airdrop ook meteen plaats vinden en is het mogelijk om je SEAL tokens te traden. De verwachting is dat de huidige prijs van $ 0,022 hard gaat stijgen vanaf deze datum.

Bezoek SEAL Presale