Zoek
Sluit dit zoekvak.

FTX is een cryptocurrency exchange met meer dan 300 verschillende crypto coins, stock tokens, leveraged tokens en crypto leningen. Ook kun je bij FTX regelmatig competities vinden waarbij je aandelen en verschillende crypto kunt winnen.

Om te bepalen of FTX een solide keus is voor crypto beleggers en handelaren, hebben we in deze review gekeken naar hun platform, vergoedingen, ervaringen van gebruikers, klantenservice, het aanbod van crypto en nog veel meer. Laten we bij het begin beginnen!

Voordelen & nadelen

Voordelen FTX:

Nadelen FTX:

Verhandelbare Activa

Voor spothandel biedt FTX meer dan 300 crypto munten; enkele van de crypto die op de beurs worden ondersteund zijn:

Trading features beschikbaar

FTX trading features omvatten spot trading, plus opties en futures handel met hefboomwerking.

Hieronder worden de functies in detail beschreven.

Spot trading:

Futures:

Opties:

MOVE:

Kosten op het FTX platform

 

De vergoedingen structuur van FTX is gestaffeld en de handelskosten zijn afhankelijk van de transactievolumes gemaakt over 30 dagen. Platform vergoedingen zijn verlaagd voor houders van het FTT-token.

 

Hieronder vindt je een tabel met een overzicht van de makers-/taker vergoedingen op het platform:

Platform vergoedingen worden verlaagd voor houders van het FTT-token. 

 

Hieronder volgen de verschillende niveaus van kortingen:

Handelaren op FTX kunnen opnamekosten in rekening worden gebracht, en naast de handels vergoedingen ook kosten voor het verhandelen of produceren van leveraged tokens.

Hoe veilig is FTX?

FTX biedt industriestandaard functies voor beveiliging, waaronder de volgende:

Klantenservice FTX

FTX biedt alleen klantenservice via een online ticketsysteem, e-mail en Telegram chat. De gemiddelde tijd die een medewerker van FTX nodig heeft om te reageren op een verzoek is niet gespecificeerd.

Tot slot

Geavanceerde crypto handelaren die toegang willen tot leverage, futures en afgeleide producten, evenals lage handelskosten, zouden FTX moeten overwegen. Het platform is veilig ingericht en geeft de gebruiker een hoop vrijheid.

FTX biedt ook een gevarieerd aanbod van cryptocurrencies, met elke maand nieuwe toegevoegd. De handelsinterface van FTX is echter niet voor beginners, en het kan hierdoor overweldigend zijn voor nieuwe crypto beleggers. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *