Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bitcoin Dogs lanceert de allereerste BRC-20 presale, waarmee een baanbrekend nieuw tijdperk in de crypto, GameFi- en NFT sectoren wordt ingeluid. Het project markeert een zeldzame sprong voorwaarts en biedt een unieke mogelijkheid om te investeren in de Bitcoin blockchain. En met een looptijd van slechts 30 dagen, eindigend op vrijdag 15 maart, kunnen vroege deelnemers aan deze presale een voortrekkersrol spelen in wat een belangrijk kenmerk zou kunnen zijn van de waarschijnlijke bull run, die wordt verwacht voor 2024 en 2025. Lees verder om erachter te komen waarom.

Wat is Bitcoin Dogs?

Bitcoin Dogs is een gloednieuw project dat de manier waarop investeerders naar Bitcoin kijken zal herdefiniëren door het lanceren van de eerste BRC-20 token presale. Door innovatie, de spanning van blockchain gaming en de opwindende wereld van NFT’s te combineren, brengt Bitcoin Dogs ook een eerbetoon aan waar het allemaal begon: met de OG-crypto.

De kern van Bitcoin Dogs is het native 0DOG token, de allereerste presale coin die op Bitcoin wordt gelanceerd, in plaats op Ethereum, waar investeerders aan gewend zijn geraakt.

Met een missie om de voortdurende liefde en passie voor Bitcoin te laten samensmelten met de groeiende wereld van blockchain gaming en NFT’s, zullen 900 miljoen 0DOG tokens worden gemint om zo het geschatte aantal honden dat over de aarde zwerft weer te geven. Elke gebruiker krijgt toegang tot een sociaal gaming platform en een exclusieve NFT collectie, waarbij het project inspiratie heeft opgedaan uit populaire GameFi ervaringen zoals Axie Infinity.

Fans van ouderwetse games zoals Tamagotchi zullen ook genieten van de Bitcoin Dogs game ervaring, waarin gebruikers virtuele honden grootbrengen in competitieve en collaboratieve omgevingen.

Nu de Bitcoin halving aan de horizon opdoemt en alle tekenen wijzen op een bullish 2024 voor de Bitcoin community, wordt verwacht dat Bitcoin Dogs de leider van de roedel zal worden. Dit nieuwe project barst van de innovatie en biedt investeerders de kans om deel uit te maken van iets baanbrekends nu de werelden Web3, blockchain gaming en NFT eindelijk samenkomen onder één project.

De presale van Bitcoin Dogs is bewust beperkt tot 30 dagen om FOMO onder investeerders te stimuleren. Het vergroot ook de exclusiviteit van deelname aan de eerste BRC-20 token presale. Met het hoge niveau van innovatie dat Bitcoin Dogs naar de Bitcoin blockchain brengt, kunnen investeerders profiteren van ongekende rendementen naarmate het project van start gaat.

Hoe werkt Bitcoin Dogs?

Bitcoin Dogs is niet alleen een NFT token of een andere blockchain game ervaring. Het is een online community waar hondenliefhebbers en blockchain fans zich verenigen om de vreugde van het grootbrengen van virtuele huisdieren te delen. Van wedstrijden tot rivaliserende Best in Show tot trainingssessies voor honden, Bitcoin Dogs biedt een scala aan leuke activiteiten, gestimuleerd door uitstekende sociale interacties met gelijkgestemde hondenliefhebbers.

De baanbrekende NFT collectie is exclusief beschikbaar voor houders van het 0DOG token. Met 10.000 unieke NFT honden om te verzamelen, van de ultra zeldzame OG Dog tot de meer voorkomende Sausage, kunnen houders van het 0DOG token nieuwe beste vrienden adopteren in een levendige virtuele wereld die in ontwikkeling is.

Voeg daar de zeer meeslepende spelomgeving aan toe, waar spelers hun virtuele honden grootbrengen, trainen en concurreren in ruil voor beloningen, en het is geen wonder dat Bitcoin Dogs staarten laat kwispelen binnen de community voor investeren in crypto.

Om een gemakkelijke opstap te bieden, kunnen investeerders met de Bitcoin Dogs presale hun 0DOG tokens veiligstellen door aankopen te doen in ERC-20. Betaal eenvoudigweg in Ether of met een handvol stablecoins, voer een adres van een BTC wallet in en kijk hoe ze worden omgezet in 0DOG-tokens en in je BTC wallet terechtkomen zodra de presale is voltooid.

Is het een goede optie om in Bitcoin Dogs te investeren?

Elk project dat zo’n breed scala aan populaire technologieën combineert en tegelijkertijd zo’n gevestigde naam (Bitcoin) stevig verschuift naar creatieve sectoren zoals NFT’s en gaming, zal altijd sterke vooruitzichten hebben.

Gecombineerd met recente berichten dat de markt voor NFT dit jaar zou kunnen heropleven en de waarschijnlijke bull run na de Bitcoin halving, voelt de timing voor Bitcoin Dogs ideaal. En even ideaal voor degenen die het gevoel hadden de eerste NFT piek te hebben gemist.

Bovendien bestaat er een sterk precedent voor projecten als deze. Terwijl Bitcoin Dogs de eerste BRC-20 ICO is, slaagde Bitcoin Cats, een Bitcoin Ordinals NFT collectie met een ERC-20 token, er volgens CoinMarketCap in om kort na de lancering een handelsvolume van $50 miljoen te bereiken.

Deze factoren presenteren Bitcoin Dogs allemaal als een optie om te investeren in crypto met exponentieel potentieel.

Klik hier om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.