Search
Close this search box.

2023 zal de boeken ingaan als het jaar van de renaissance van de meme coins. Gevestigde meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu hebben nog steeds een toegewijde community. Ondertussen trotseerde de nieuweling Pepe Coin de logica met ongelooflijke vroege winsten, ondanks dat de coin geen inherente waarde had. 2023 zou ook herinnerd kunnen worden als het jaar van de weerstand tegen meme coins, aangezien de Memeinator probeert de beste crypto te worden om dit jaar in te investeren.

Met meer dan 570 meme coins die strijden om de heerschappij op de markt, heeft deze levendige nieuwe crypto tot doel de kwaliteit van memes in het Web3 landschap te verbeteren door zwakke meme coins met weinig of geen toekomst te zoeken en te vernietigen. Het doel? Een marktkapitalisatie van $1 miljard bereiken en eindigen met totale marktdominantie.

Wat is de Memeinator?

In tegenstelling tot James Dean is de Memeinator een rebel met een doel. De missie is om een marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken en de sector voor meme coins te domineren. Een dodelijke cocktail van voortreffelijke marketing en AI technologie bouwt de Memeinator vanaf de grond op, vergelijkbaar met grote verzetsbewegingen in de geschiedenis.

De Memeinator heeft een plan. Met een groeiend leger volgers dat het project in de online community op de markt brengt en andere rusteloze zielen aan boord haalt, zal de revolutie gelanceerd worden vanuit een solide basis.

Het is geprogrammeerd om zwakkere meme coins te targeten en te vernietigen en zo ruimt het de markt op en bevestigt het zijn dominantie. Deze combinatie markeert de Memeinator als de nieuwe crypto die het meest waarschijnlijk de wereld zal veroveren en mogelijk de beste optie van het jaar voor investeren in crypto.

Ondertussen kan de community zich uitleven met Terminator fantasieën door de Meme Warfare game van het platform te spelen. Deze opwindende toevoeging aan het Memeinator ecosysteem stelt gamers in staat om door het landschap van meme coins te dwalen en hinkende meme coins vol lood te pompen op weg naar mondiale overheersing.

Wat maakt de Memeinator anders?

Er zou een moedig individu, of een meme coin, voor nodig zijn om tussen de Memeinator en zijn doel om zo snel mogelijk $1 miljard te bereiken, te staan. Waarom? De Memeinator is een door de basis geleide verzetsbeweging onder leiding van mensen die ontevreden zijn over de stand van zaken op het gebied van meme coins en die daarom een vijandige overname willen steunen.

Bovendien heeft de Memeinator een brede aantrekkingskracht die verder reikt dan beleggers die investeren in crypto en fans van een bepaalde actiefilm franchise uit de jaren 90 aan te trekken. Andere geïnteresseerde partijen zijn onder meer handelaren, markt speculanten en mensen die houden van de spanning van het nemen van risico’s.

Hoe werkt Memeinator?

Er is geen genie voor nodig om het verband tussen deze nieuwe crypto en de beroemde actiefilm uit de jaren 90 te herkennen. De Dag des Oordeels, 29 augustus in de film, was het moment waarop de Memeinator begon met het aftellen van 29 dagen voordat de Memeinator presale met 29 fasen van start gaat. Het token zal vanaf 27 september beschikbaar zijn voor slechts $0,01 en enthousiaste beleggers die investeren in crypto kunnen hun tokens alvast reserveren.

En wat krijgen beleggers voor hun geld? Naast de aantrekkingskracht van de fusie van een populaire actiefilm franchise en de kracht van de blockchain, vertrouwt de Memeinator op uitstekend merkmanagement om furore te maken in deze hypercompetitieve crypto sector.

Daarnaast zal Memeinator een game bevatten, Meme Warfare, waarmee gebruikers Memeinator kunnen spelen. De game wordt mogelijk gemaakt door Memescanner, een AI technologie die de markt voor meme coins scant om zwakke memes te identificeren en te elimineren die in de game kunnen worden gebruikt. De inzichten van de AI engine bieden spelers een dynamische, steeds evoluerende en unieke gameplay-ervaring waarmee gebruikers zwakke coins kapot kunnen schieten en opblazen. Het resultaat? Verhoogde betrokkenheid van de community en een ongeëvenaarde crypto gaming ervaring.

MMTR presale

27 september is de datum die in steeds meer agenda’s wordt gemarkeerd als de dag waarop de MMTR presale eindelijk van start gaat. Nu er tussen nu en dan momentum wordt gegenereerd, wordt op de eerste dag van de ICO een gretige strijd om de tokens met de laagste prijs verwacht.

Elk van de 29 presale fasen zal een prijsstijging zien voordat deze uiteindelijk $0,049 bereikt en op exchanges wordt gelanceerd. Er zal maar liefst 390% stijging worden gerealiseerd voor degenen die al vanaf het eerste moment investeren in crypto, voordat het MMTR token op openbare exchanges wordt gelanceerd.

En er is nog meer. Om geïnteresseerde partijen te stimuleren om hun tokens zo snel mogelijk te bemachtigen, heeft de Memeinator een wedstrijd aangekondigd waarbij één gelukkige investeerder de ruimte in gaat met Virgin Galactic. Voeg deflatoire tokenomics toe aan de mix en driemaandelijkse tokenburns die het totale aanbod beperken, en het wordt snel duidelijk waarom deze nieuwe crypto het gesprek van de dag is onder beleggers die investeren in crypto.

Memeinator wordt beoordeeld als een potentiële top optie als je wil investeren in crypto

In de sector van de meme coins gaat het momenteel meer om kwantiteit dan om kwaliteit, waardoor het voor beleggers die investeren in crypto moeilijk is om de beste keuzes te vinden. Dit is waar de Memeinator in beeld komt, die ontevreden meme fans rekruteert door te beloven de algehele kwaliteit van het landschap te verbeteren en tegelijkertijd in kracht te groeien.

Nu de Dag des Oordeels al lang voorbij is, is het aftellen naar de lancering van de MMTR token begonnen. Nu de Memescanner begint op te warmen, zal het presale evenement naar verwachting snel uitverkocht zijn. Geïnteresseerde partijen moeten alert zijn om te voorkomen dat ze iets mislopen en mogelijk meer dan 390% winst maken, terwijl ze deel uitmaken van het verzet.
Om exclusieve informatie te ontvangen over de presale en de lancering van Memeinator, kun je je aanmelden via het formulier op de website van Memeinator.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

:
:
:

🚀 BTC naar de maan…

Daarom ontvang je nu 10 euro gratis trading te goed bij een succesvolle registratie!

Koop bijvoorbeeld gratis 30 Cardano, 40 XRP of een andere coin naar keuze..