Zoek
Sluit dit zoekvak.

De metaverse zal in 2023 een enorme groei blijven doormaken naarmate meer bedrijven en individuen het enorme potentieel van nieuwe digitale en virtuele werelden erkennen. Hoewel de markt heeft geleden onder de bearmarkt van 2022, waarbij verschillende coins aanzienlijke waarde hebben verloren, zijn er nog steeds prima opties voor investeren in crypto te vinden via enkele nieuwe projecten die tegen de trend ingaan.

 

Metacade is een nieuw project dat de duimen van gamers doet trillen met zijn opwindende plannen om volgend jaar het leidende metaverse gaming platform te worden met zijn virtuele videogame-arcade. De eigen coin van Metacade, MCADE, presteerde beter dan verwacht in de presale en heeft ertoe geleid dat experts voorspelden dat MCADE de beste metaverse coin van 2023 zou kunnen zijn, met 100x winst mogelijk voor zij die vroeg investeren in crypto.

MCADE: de beste metaverse coin van 2023

Metacade heeft al de aandacht getrokken van metaverse gaming fans en zij die investeren in crypto. De bèta-presale fase was binnen drie weken na release uitverkocht en bracht meer dan $1.65 miljoen op, wat de hype rond dit blockchain-gebaseerde play-to-earn (P2E)-platform volledig rechtvaardigt.

 

In de bèta-presale fase waren MCADE-tokens beschikbaar voor $0,008 per stuk. Deze waarde zal tijdens elke presale fase stijgen tot een uiteindelijke prijs van $0,02 tegen de tijd dat de negende en laatste fase is afgelopen. Dit betekent dat zij die vroeg investeren in crypto aanzienlijke winsten kunnen behalen voordat MCADE wordt vrijgegeven op gedecentraliseerde exchanges (DEX) en het grote publiek toetreedt tot de wereld van Metacade.

 

De kracht van Metacade ligt in het feit dat het gebruikers veel meer biedt dan de play-to-earn mogelijkheden. Alle details zijn te vinden in de spannende whitepaper van het platform. Bovenop de marktleidende play-to-earn reeks van titels, wil Metacade de komende jaren de voorhoede zijn van GameFi-innovatie met zijn baanbrekende Metagrants, onderdeel van de transitie van het platform naar een volwaardige, door de community bestuurde gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) tegen Q4 2024.

 

Deze rijke plannen hebben ertoe geleid dat analisten voorspelden dat MCADE goed op weg is om de volgende metaverse coin te worden die investeerders 100x winst zal opleveren.

 

Hoe hoog zou MCADE kunnen stijgen in 2023?

MCADE-coins stijgen al gegarandeerd in waarde bij elke presale fase. Elke MCADE-coin wordt gewaardeerd op $0,02 wanneer deze wordt vermeld op DEX’s. In dit stadium zal het een van de coins met de beste waarde zijn die beschikbaar is voor openbare aankoop binnen crypto markten, met een uitstekende waarde.

 

Er is een totale vaste voorraad van twee miljard MCADE-tokens beschikbaar voor aankoop. Als gevolg hiervan is er een grote vraag van investeerders. Deze vraag, gecombineerd met het momentum dat is opgedaan tijdens de presale, zal naar verwachting de waarde van MCADE-coins aanzienlijk verhogen. Dit is uitstekend nieuws voor degenen die ervoor hebben gekozen om te investeren in crypto tijdens de presale.

 

Het rijke en veelzijdige, door de community geleide platform dat een lange levensduur en stabiliteit op de lange termijn biedt, is precies wat beleggers zoeken in de huidige bearmarkt omstandigheden. Deze vraag zou de MCADE-prijs in 2023 boven $1 kunnen duwen, wat potentiële 100x verhogingen oplevert voor zij die besloten om te investeren in crypto tijdens de presale.

Wat is Metacade?

Metacade is een op Ethereum blockchain gebaseerde hub die de nieuwste Web3-technieken gebruikt om de grootste virtuele arcade in de metaverse te creëren. Met het breedste aanbod aan play-to-earn titels in combinatie met verschillende andere mogelijkheden voor gebruikers om passief inkomen te verdienen via sociale interacties met de community, is Metacade de one-stop-shop voor alle arcade fans om rond te hangen en in contact te komen met gelijkgestemde individuen.

Deze diverse verdienmogelijkheden voor gebruikers onderscheiden Metacade van andere GameFi-titels. Het zijn echter niet alleen gamers die kunnen profiteren van Metacade.

In het derde kwartaal van 2023 wordt het innovatieve Metagrants gelanceerd.De overgang naar een volwaardige DAO start in het tweede kwartaal van 2023 en eindigt in het vierde kwartaal van 2024. Op dit punt zullen de volledige controle over de treasury wallet van het platform, alle sleutelrollen en het volledige stemrecht worden overgedragen aan de handen van community.

Hoe werkt Metacade?

Metacade heeft verschillende inkomstenstromen die inkomsten opleveren om het platform zelfvoorzienend te laten werken. Deze omvatten advertenties, pay-to-play-titels, het gebruik van het launchpad om externe bedrijven in staat te stellen hun titels op Metacade vrij te geven, en het plaatsen van vacatures van Web3-bedrijven op het vacaturebord van de hub dat in het eerste kwartaal van 2024 wordt gelanceerd.

Al deze inkomsten vloeien in de vorm van beloningen naar de portemonnee van de leden van de community en vormen de financiering voor Metagrants.

Andere mogelijkheden voor gebruikers van Metacade om beloningen en passief inkomen te verdienen, zijn beschikbaar via hun compete-to-earn, create-to-earn- en work-to-earn initiatieven. Gamers zetten tokens in om deel te nemen aan toernooien en doen regelmatig mee aan prijstrekkingen met mogelijk lucratieve beloningen. Sociale interacties via game beoordelingen, het delen van gamekennis en alfa- en backtesting verdienen ook beloningen. Uiteindelijk kunnen leden van de community die carrière willen maken in de GameFi-industrie, de meest aantrekkelijke vacatures vinden op het vacaturesite van Metacade als onderdeel van het work-to-earn programma.

Metacade: loopt voorop in de ontwikkeling van GameFi

Metacade heeft geen geheim gemaakt van zijn wens om de ontwikkeling van de GameFi-industrie te leiden, en het Metagrants-initiatief staat centraal in deze plannen. De regeling stelt game-ontwikkelaars in staat om aanvragen voor nieuwe games in te dienen bij de community, die op hun favorieten kan stemmen. De beste ideeën ontvangen crypto financiering en gaan in ontwikkeling, waardoor overal in de metaverse de beste nieuwe titels worden geproduceerd.

Is Metacade een goede investering?

Metacade is de beste metaverse coin van 2023. Nu MCADE al golven veroorzaakt tijdens de presale, is er geen beter moment iedereen die wil investeren in crypto om aan boord te komen en hun rendement te maximaliseren.

 

De huidige waarde van $0,01 ziet er uitstekend uit. Hoe eerder investeerders MCADE-tokens kopen, hoe groter de kans om 100x winst te behalen naarmate Metacade de DEX’s raakt en het publiek begint te profiteren van het potentieel op de lange termijn, de robuuste roadmap en het momentum van het platform.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.