Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Solana Blockchain gonst van opwinding over een nieuwe meme coin, Penguiana, waarvan de $PENGU-token presale, die op 3 mei 2024 van start ging, al meer dan 800 $SOL heeft opgehaald en streeft naar een noteringprijs van 1,5x op Raydium, een toonaangevende gedecentraliseerde exchange op Solana.

Doe mee met de Penguiana Presale

Gekozen vanwege zijn hoge doorvoer en lage transactiekosten, is de Solana blockchain de ideale basis voor meme coins die streven naar brede adoptie, zoals Penguiana. Deze strategische keuze weerspiegelt een trend onder nieuwe cryptocurrencies die alternatieven zoeken voor Ethereum, dat ondanks zijn wijdverbreide gebruik vaak te maken heeft met hoge transactiekosten en langzamere snelheden tijdens piekperioden.

De mogelijkheid van Solana om duizenden transacties per seconde te verwerken tegen minimale kosten, maakt het een uitstekende keuze voor meme coins die zijn ontworpen voor grootschalig gebruik.

Introductie van Penguiana: Solana’s Nieuw Gelanceerde Penguin-Themed Meme Coin

Geïnspireerd door de speelse en sociale aard van pinguïns, is Penguiana erop gericht om de harten van de wereldwijde cryptogemeenschap te veroveren. De $PENGU-token presale biedt een spannend instapmoment in wat een opvallend meme coin-evenement belooft te worden, met 60% van de tokens toegewezen aan de presale.

Deze presale, die 31 dagen duurt met een minimum kooplimiet van 0,5 SOL en een maximum van 100 SOL, zorgt ervoor dat iedereen de kans heeft om vroeg deel te nemen.

Na de presale zal $PENGU worden genoteerd op Raydium, gekoppeld aan SOL, om zijn reis naar een meme coin-sensatie te beginnen.

Zoals te zien is bij voorgangers als $WIF en $BONK, genieten vroege deelnemers vaak van aanzienlijke beloningen.

Mis $PENGU niet. Deze presale is jouw kans om voorop te lopen in de meme coin-revolutie, met $PENGU dat streeft naar belangrijke noteringen op exchanges na een veelbelovende lancering.

Koop $Pengu Tokens

$PENGU-token: De Kern van het Penguiana-ecosysteem

$PENGU is het utility-token binnen het Penguiana-ecosysteem, essentieel voor het slaan van speelbare pinguïnkarakters in het aankomende play-to-earn spel.

Dit token met een vaste voorraad – er bestaan slechts 100 miljoen $PENGU-tokens – zorgt voor deflatoire druk, waardoor de waarde ervan in de loop van de tijd wordt verhoogd.

De tokens worden als volgt verdeeld: 60% voor de presale en 40% voor liquiditeit, marketing en partnerschappen.

Hoe $PENGU-tokens te kopen in de presale

Koop SOL: Koop Solana ($SOL) vanaf elke grote cryptocurrency exchange.

Overboeken naar een Solana Wallet: Stuur ze naar een Solana-compatibele wallet zoals Phantom, Solflare of Trust Wallet.

Bezoek de Penguiana Presale Pagina: Ga naar https://penguiana.com/ en stuur SOL naar het aangewezen presale-adres.

Ontvang $PENGU-tokens: Na de presale worden $PENGU-tokens automatisch airdropped naar het deelnemende wallet-adres.
Investeerders die graag $PENGU willen hebben voordat het op Raydium wordt genoteerd, kunnen deelnemen aan de presale door de bovenstaande stappen te volgen.

Doe vandaag nog mee aan de presale en maak deel uit van de reis van Penguiana om te herdefiniëren wat een meme coin kan bereiken! Hier is een gids over Hoe $PENGU-tokens te kopen.

Sluit je aan bij onze community

Mis geen enkele update of samenwerking door lid te worden van onze Telegram– en Discord-kanalen.

Over Penguiana

Penguiana is een innovatief meme coin-project op de Solana blockchain, ontworpen rond een pinguïnthema dat meme-cultuur combineert met een belonend play-to-earn blockchain-spel. Door gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van Solana belooft Penguiana een naadloze en boeiende ervaring voor gamers en crypto-enthousiastelingen.

Blijf op de hoogte door Penguiana te volgen op sociale media:

Website: https://penguiana.com

Twitter: https://twitter.com/penguianaonsol

Telegram: https://t.me/penguiana

Discord: https://discord.com/invite/y7M3yDFjUt