Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nu 2022 ten einde loopt, is het tijd om op zoek te gaan naar de beste investeringsopties voor 2023. Hoewel de cryptomarkt het hele jaar door neerwaartse trends heeft gezien, zijn investeerders optimistisch dat deze naar nieuwe hoogtepunten zal terugkeren. Nu de prijsvoorspellingen van Shiba Inu voor 2023 er vlak uitzien, wordt er gevraagd welke projecten het beste investeringsrendement op lijken te leveren?

Opwindende nieuwe opties zoals Metacade hebben al de aandacht van investeerders getrokken, en velen voorspellen dat dit het volgende moonshot-token op de markt zal zijn, waarmee de stijgingen die Shiba en Doge voor het laatst in 2021 hebben gezien, worden herhaald. Hoe zullen deze tokens het komende jaar presteren?

Wat is Metacade?

Metacade is een opwindend nieuw Web3-project dat een revolutie teweeg wil brengen in de game-industrie. Metacade zal een arcade aanbieden van door de community ontwikkelde play-to-earn (P2E)-games, waarin game-ontwikkelaars, crypto-enthousiastelingen en ondernemers samenkomen om de grenzen van de mogelijkheden binnen Web3-gaming te verleggen.

Het project biedt een unieke communityhub waar leden kunnen netwerken en samenwerken om nieuwe ideeën te creëren voor de toekomst van play-to-earn gaming. Het platform biedt gebruikers meerdere manieren om geld te verdienen door middel van gaming, wedstrijden, het bijdragen van inhoud aan het platform, het testen van games en meer.

Metacade wil een zelfvoorzienend platform worden dat wordt beheerd door haar communityleden. Tussen het aanbieden van work-to-earn posities binnen het bedrijf en het geven van de kans aan gamers om te stemmen op games die voor het platform zijn ontwikkeld via het Metagrants-programma, is Metacade van plan om de toekomst van het platform in de handen van de community te leggen. Metacade streeft er uiteindelijk naar om over te stappen naar een DAO, waarbij sleutelposities binnen het bedrijf rechtstreeks vanuit de community worden vervuld en de gebruikers volledige controle krijgen over het bestuur.

MCADE, met waarden die naar verwachting veel hoger zullen stijgen dan de Shiba Inu-prijsvoorspellingen in 2023, heeft investeerders al enthousiast gemaakt.

Metacade is op weg om records te breken in het nieuwe jaar

Metacade bevindt zich momenteel in de fase 1 van de presale ronde en wordt gewaardeerd op $0,01. De waarde zal in de laatste fase van de presale stijgen naar $0,02. Deze prijs zal waarschijnlijk verder stijgen nadat de presale periode is afgelopen, waardoor de prijsvoorspellingen van Shiba Inu in 2023 volledig omver worden geblazen. Dit winstpotentieel maakt Metacade tot een van de meest verwachte projecten van het jaar.

Hoe werkt Metacade?

Op de Metacade-website vinden gebruikers een reeks 2D-tegels, die elk toegang bieden tot een portaal op het platform. Verschillende portals leiden gebruikers naar verschillende opties, waaronder leaderboards, populaire games, recensies en toegang tot de meest geavanceerde GameFi-alfa. Naarmate de ontwikkeling vordert, zal Metacade zijn eigen metaverse laten zien, met een 3D-arcade en een kijkje achter de schermen bij de ontwikkeling van games voor de community.

Om Metacade en zijn native token, $MCADE, veilig te houden voor houders, diende Metacade zijn specificatie, smart contract en team in voor een CertiK-audit. Certik heeft geavanceerde auditmethodologie en wiskunde gebruikt om Metacade te helpen eventuele codefouten of potentiële risico’s te identificeren. CertiK voerde ook diepte-interviews uit met senior teamleden en een KYC-check om alle investeerders gemoedsrust te geven.

Hoe werkt $MCADE?

$MCADE werkt als het native utility en governance-token van het platform. Het werkt op het Ethereum-netwerk, waardoor investeerders het tegen lage kosten kunnen kopen terwijl ze volledig veilig zijn.

$MCADE heeft een breed scala aan applicaties op het platform, waaronder deelname aan prijstrekkingen, exclusieve Metacade-gamingtoernooien en algemene betalingen. Het wordt ook beloond voor bijdragers die beoordelingen schrijven over games, de beste alfa vinden en in het algemeen bijdragen aan de community.

Het token wordt verkocht in 9 presalefasen, waarin 70% van de twee miljard tokens beschikbaar zal zijn om te kopen.

Metacade (MCADE) prijsvoorspelling

Met Metacade bijna in het stadium 1 van de presale zal de prijs de komende maanden waarschijnlijk stijgen. Naarmate de populariteit van de play-to-earn gaming industrie toeneemt, voorspellen analisten een stijging van maar liefst 10.000% – tot $2 – tussen nu en 2025. Bovendien heeft het met revolutionaire toepassingen voor play-to-earn gaming het potentieel om veel van de beste kanshebbers in de industrie in te halen.

Dogecoin (DOGE) zal gestaag groeien in 2023

Dogecoin is ’s werelds populairste meme-munt, gemaakt om de cryptocurrency-community te bespotten. Toch bereikte de meme-munt in 2021 een recordhoogte van $0,73 en haalde daarmee de krantenkoppen over de hele wereld. De prijs is sindsdien gedaald tot $0,007, hoewel er wordt gesuggereerd dat deze het komende jaar weer kan stijgen.

Analisten hebben gesuggereerd dat DOGE tegen het einde van 2023 zou kunnen stijgen tot ten minste $0,12, mogelijk tot een hoogtepunt van $0,25. Tegen 2025 zou dit kunnen oplopen tot $0,39, een stijging van 5x ten opzichte van de huidige prijs. Deze stijging is veel hoger dan de Shiba Inu prijsvoorspelling voor 2023; het is echter nog steeds niet te vergelijken met de voorspelling voor Metacade.

Shiba Inu (SHIB) kan geleidelijk groeien in 2023

Door de turbulente aard van $SHIB kan het lastig zijn om een nauwkeurige Shiba Inu-prijsvoorspelling voor 2023 te vinden. Fans zijn echter enthousiast over wat het te bieden heeft. Shiba Inu (SHIB) is een op Ethereum gebaseerde altcoin met de bijnaam de “Dogecoin-killer”. Het gebruikt een soortgelijk thema als DOGE, met een Shiba Inu-hond en memes om het bewustzijn van het project te verspreiden.

Het is momenteel geprijsd op $0,000008338. Analisten hebben echter voorspeld dat dit zou kunnen stijgen tot $0,00002 in 2023 en $0,000037, een kleine stijging vergeleken met zowel DOGE als Metacade.

De crypto-community heeft misschien haar interesse in meme-munten verloren, gezien het fundamentele gebrek aan utility. Aangezien Shiba Inu en Dogecoin de komende maanden geleidelijke stijgingen kunnen ervaren, en investeerders die op zoek zijn naar raketten, niet naar platte lijnen, zouden Metacade-tokens moeten inslaan tijdens hun presale.

Je kunt Shiba Inu hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.