Zoek
Sluit dit zoekvak.

Debearmarkt heeft de markten in 2022 hard getroffen en het kan lastig zijn om te weten wat je moet doen als je wil investeren in crypto. Met lage prijzen over de hele linie laag, kan dit een uitstekend moment zijn om te beginnen met het groeien van beleggingsportefeuilles. Van nieuwere projecten tot metaverse projecten die al de top van een bearmarkt hebben bereikt, er is in 2023 waarde te vinden voor iedereen die op zoek is naar mogelijkheden voor investeren in crypto.

Dit artikel bekijkt zeven van de beste metaverse projecten met verdienpotentieel op lange termijn in 2023:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Decentraland (MANA)
  3. Axie Infinity (AXS)
  4. The Sandbox (SAND)
  5. Ertha (ERTHA)
  6. Wizardia (WZRD)
  7. Solace (SLC)

1.   Metacade (MCADE) – Beste all-round metaverse project voor 2023

Metacade is een innovatief play-to-earn metaverse-project dat een revolutie teweeg brengt in de wereld van door blockchain gehoste play-to-earn (P2E) gaming. Het is een communityhub waar gamers kunnen rondhangen en contact kunnen maken met anderen, terwijl ze de allerbeste play-to-earn titels ontdekken. Gebruikers hebben verschillende mogelijkheden om buiten het spelen van play-to-earn games te verdienen. Bijvoorbeeld door beloningen voor gamers die alfa- en gamingtips delen, game beoordelingen schrijven en feedback geven voor nieuwe titels op het platform.

Het platform is bedoeld om de meest gepassioneerde GameFi-fans aan te trekken om volledig betrokken te raken en het te helpen de voorhoede van de metaverse gaming-beweging te worden. Daarvoor biedt Metacade verschillende manieren om passief inkomen te verdienen. Met de functie compete-to-earn kunnen gamers MCADE-tokens inzetten om deel te nemen aan online toernooien en prijstrekkingen. Ondertussen zal vanaf het eerste kwartaal van 2024 de vacaturebank van het platform een breed scala van de meest opwindende Web3- en GameFi-carrièremogelijkheden bieden als onderdeel van het work-to-earn programma.

Om nieuw talent te helpen ontwikkelen, zal het platform in het derde kwartaal van 2023 zijn eerste Metagrant weggeven, een bron van crypto financiering die beschikbaar is om de ontwikkeling van nieuwe games exclusief voor Metacade te ondersteunen. Ontwikkelaars dienen voorstellen in waarop door de hele community worden gestemd, en de suggestie die de meeste stemmen krijgt, krijgt een beurs uit de centrale Metacade-schatkist. Zo worden alleen de play-to-earn games gemaakt die gebruikers willen spelen, terwijl het platform nieuw talent kan ontwikkelen en opleiden.

De financiering komt van meerdere interne en externe bronnen. Intern gebruikt het platform MCADE-tokens die gebruikers staken om deel te nemen aan toernooien en prijstrekkingen. Tegelijkertijd worden externe inkomstenstromen gegenereerd door de verkoop van advertentieruimte, ontvangsten van fondsen van andere bedrijven om hun play-to-earn games te hosten, en door bedrijven te laten betalen voor het plaatsen van vacatures in de carrièrehub.

Het uiteindelijke doel van Metacade is om over te gaan naar een volwaardige en zelfvoorzienende gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). De transitie begint in het tweede kwartaal van 2023 en wordt afgerond in het vierde kwartaal van 2024. Leden van de community zullen alle kritieke rollen overnemen, terwijl het bestuur en de toekomstplannen in handen komen van de democratisch geleide community. Om goed bestuur en veiligheid te verzekeren, kan geen enkele transactie plaatsvinden zonder de goedkeuring van meerdere handtekeningen van bewakers van de treasury.

Met experts die voorspellen dat de vroege stortvloed aan investeringen die tijdens de presale zijn ontvangen, zal aanhouden zodra Metacade op DEX’s is geëindigd, lijkt Metacade het beste metaverse project met potentieel op de lange termijn als je wil investeren in crypto.

 

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2.   Decentraland (MANA) – Beste virtuele metaverse vastgoedplatform in 2023

Decentraland is een gerenommeerd metaverse project dat sinds de oprichting in 2020 steeds sterker is geworden. Het platform is een op zichzelf staande metaverse waar houders van MANA-coins gedecentraliseerde percelen kunnen kopen in een virtuele wereld.

Eenmaal gekocht, worden deze percelen LAND-tokens waarmee gebruikers kunnen kiezen wat ze ermee doen. Ze kunnen games of nutsvoorzieningen op de percelen bouwen, meer LAND-tokens kopen om een ESTATE te creëren, in feite een virtuele vastgoedportefeuille, en digitaal onroerend goed binnen het universum kopen, verkopen of verhandelen. De prijs van elk perceel wordt bepaald door variabelen zoals locatie en buren, op dezelfde manier als onroerend goed in de echte wereld. Het kopen van een perceel in de buurt van een perceel dat eigendom is van JP Morgan kost bijvoorbeeld aanzienlijk meer dan een perceel in de virtuele landelijke wildernis.

De aantrekkingskracht van het platform ligt in de vrijheid voor gebruikers om te kiezen hoe ze hun virtuele plots aanpassen. Als ze een game-ervaring willen opbouwen en andere gebruikers willen laten spelen, is dat binnen de kunst van het mogelijke. Evenzo kunnen ze hun plot gebruiken om virtuele zakelijke bijeenkomsten te houden.

Decentraland is onder de loep genomen toen gebruikers begonnen te twijfelen aan de waarde van dure landpercelen. Plannen voor 2023 omvatten de lancering van SDK 7, die de bruikbaarheid en prestaties van het platform aanzienlijk zal verbeteren, terwijl een nieuwe DCL-editor is bestemd voor release in het tweede kwartaal van 2023 om de multiplayer-ervaring te verbeteren. Met Oculus VR-ondersteuning ook in het verschiet voor 2023, zal Decentraland een van de beste metaverse-projecten blijven.

Dit zal waarschijnlijk worden weerspiegeld in de prijs van MANA-tokens in 2023, die waarschijnlijk aanzienlijk zal herstellen van het huidige bearish lage niveau.

3.   Axie Infinity (AXS) – Beste PVP-game op de metaverse

Iedereen die bekend is met de Pokémon Go-explosie van een paar jaar geleden, heeft geen introductie nodig bij Axie Infinity. Deze door een blockchain gehoste video game, uitgebracht door Sky Studios, combineert de beste play-to-earn-technologie die beschikbaar is in de metaverse met de rijke gameplay-ervaring van Pokémon Go.

Gebruikers gebruiken het native AXS currency token om personages die bekend staan als Axies te kopen, verkopen en verhandelen. Deze Axies kunnen worden getraind, uitgerust en ontwikkeld om hun vaardigheden te verbeteren en te vechten in gevechten tegen andere gebruikers. Winnaars ontvangen beloningen die kunnen worden ingewisseld om het gevechtsvermogen van hun Axies te verbeteren of om nieuwe personages te kopen.

Hoewel AXS niet immuun is geweest voor de huidige bearmarkt omstandigheden die de crypto markten teisteren, heeft de waarde van de coin relatief goed stand gehouden in vergelijking met rivaliserende tokens. Dit, samen met de loyale gebruikersbasis die Axie Infinity de afgelopen jaren heeft opgebouwd, heeft het platform gevestigd met een reputatie als een van de toonaangevende metaverse blockchain-projecten op de markt. Dit heeft ertoe bijgedragen dat AXS een uitstekende langetermijninvestering blijft voor iedereen die wil investeren in crypto.

4.   The Sandbox (SAND) – Beste simpele platform om games te creëren in 2023

Het uiterlijk van The Sandbox is vertrouwd bij crypto-gebruikers die bekend zijn met andere games in sandbox-stijl, zoals Roblox en Minecraft, terwijl het een vergelijkbaar aanbod biedt als Decentraland. Gebruikers kunnen het SAND-token gebruiken om land percelen te kopen die kunnen worden gebruikt met behulp van de drie geïntegreerde creatieve tools van het platform.

3D-objecten en -animaties kunnen worden gemaakt en geüpload naar de virtuele marktplaats van The Sandbox, waar ze kunnen worden verkocht, of gebruikers kunnen de eenvoudige, intuïtieve en codevrije plug-and-play game maker gebruiken om 3D-games te bouwen. Het virtuele pretpark met muziek thema van Warner Music is een toonaangevend voorbeeld van het laatste.

Hoewel SAND aanzienlijke waardedalingen leed tijdens de cryptocrash van 2022, is er genoeg geruststelling beschikbaar voor beleggers die op zoek zijn naar lange termijn potentieel. The Sandbox blijft het grootste metaverse vastgoedplatform, met 62% van al het openbaar beschikbare metaverse land.

Met een verwachte groei van de metaverse vastgoedsector met 31% op jaarbasis tussen 2022 en 2028 en een verwachte omzet van meer dan $800 miljard, weerspiegelen de recente prijsstrijd eerder een correctie dan een verlies van vertrouwen in metaverse vastgoed of The Sandbox.

Met meer dan 165.000 individuele percelen om uit te kiezen en grote namen aan te trekken, waaronder Kingsley Coman, Snoop Dogg, Adidas en Gucci, blijft de toekomst van The Sandbox zeer positief, waardoor het een uitstekende investeringsoptie op lange termijn is en een van de beste metaverse projecten voor 2023.

5.   Ertha (ERTHA) – Beste metaverse wereld bouwer met een verhaallijn

Op het eerste gezicht lijkt Ertha op een andere virtuele wereld bouwer in dezelfde lijn als Decentraland en The Sandbox, maar dit zou bedrieglijk zijn. Hoewel deze op blockchain gebaseerde virtuele wereld een metaverse is waar gebruikers virtuele land percelen kunnen bouwen en creëren, heeft Ertha een op plot gebaseerde verhaallijn aan hun aanbod toegevoegd om gebruikers aan te trekken.

Na een klimaat apocalyps staat de mensheid op de rand van uitsterven en moeten gebruikers de wereld vanaf nul opnieuw opbouwen. Dit plot heeft de aandacht getrokken van nieuwsgierige crypto-metaverse gamers en zal in 2023 verder gaan.

Het native currency token ERTHA ondersteunt alle activiteiten op het platform, waardoor gebruikers kunnen kopen, verkopen, creëren en handelen. Met een verhaallijn om gebruikers betrokken te houden en het potentieel voor ontwikkelaars om af en toe iets onverwachts te doen om gebruikers scherp te houden, lijkt ERTHA een mooie toekomst te hebben in 2023 en daarna.

Hoewel de timing van de release van ERTHA ongelukkig was, net voordat de cryptomarkt instortte, maakten de lage prijs en de opwindende toekomst Ertha tot een levensvatbare en aantrekkelijke metaverse investeringsmogelijkheid op de lange termijn.

6.   Wizardia (WZRD) – beste metaverse fantasy RPG titel

Wizardia is een role-playing blockchain-game (RPG) die een plot gebruikt om game gebruikers diepte te geven aan hun game-ervaring. Het uiteindelijke doel is dat gebruikers een personage creëren, een level omhoog gaan en uitrusten met de beste uitrusting om de ultieme tovenaar te bouwen.

Visueel aantrekkelijk en met verschillende speler tegen spelers en speler tegen entertainment gevechten die de vaardigheid en strategie van spelers testen om te winnen en het NFT-klassement te beklimmen.

 

Wizardia biedt gamers een op doelen gebaseerde virtuele wereld waarin het plot gamers aanspreekt door middel van karakter- en plotontwikkeling. Bovendien gebruiken gebruikers het WZRD-token om avatars te kopen, verkopen en ruilen, hun personages en uitrusting te upgraden en play-to-earn potentieel aan te bieden via online toernooien.

Met het ontwikkelingsteam van het platform dat onophoudelijk werkt aan het produceren van nieuwe functies die de gameplay-ervaring verrijken en het vrijgeven van nieuwe tovenaars op het platform, lijkt de reputatie van Wizardia als de beste op de metaverse gebaseerde fantasy-RPG verzekerd, in 2023 en daarna. Toekomstige ontwikkelingen omvatten inderdaad partnertoernooien tegen spelers van andere GameFi-projecten en games met lucratieve prijzen.

7.   Solice – beste virtual reality metaverse gaming platform

Solice is een op Solana-blockchain gebaseerd virtual reality-gaming platform waarmee gebruikers enkele van de beste VR-technologie-enabled play-to-earn-titels op de metaverse kunnen ervaren. Hoewel het uitgangspunt vergelijkbaar is met andere virtuele wereld bouwers, zoals Decentraland en The Sandbox, onderscheidt de focus op VR-titel het van zijn bekendere stablemates.

Land wordt gekocht met behulp van het native SLC-token, zodat gebruikers kunnen bouwen en creëren voordat ze spelen en socialiseren met andere Solice-gebruikers. De interne marktplaats van het platform fungeert als het kanaal waar gebruikers virtuele goederen kopen en verkopen met de inkomsten die ze verdienen door te spelen.

De VR-mogelijkheid onderscheidt Solice van zijn rivalen, waardoor gebruikers kunnen genieten van een veel meer meeslepende ervaring in de 3D-wereld. Sociale interacties voelen persoonlijker aan, met 3D-avatars die met elkaar communiceren zoals ze in de echte wereld zouden doen.

Hoewel dit een opwindende omgekeerde ontwikkeling is die voorop lijkt te lopen in de leidende VR-ontwikkeling in blockchain-gaming, is een VR-headset nodig om het meeste uit de virtuele wereld te halen.

Nu de acceptatie van VR de komende jaren alleen maar zal toenemen, lijkt Solice de komende jaren een top metaverse project te worden en een uitstekende investeringsoptie voor de lange termijn.

Conclusie- Metacade is het beste metaverse project met potentieel op de lange termijn van 2023

De toekomst van metaverse projecten is in uitstekende gezondheid en gaat 2023 in met verschillende opwindende gevestigde en nieuwe projecten die een uitstekend lange termijn potentieel bieden voor iedereen die wil investeren in crypto.

Het beste metaverse project als je wil investeren in crypto is ongetwijfeld Metacade. De GameFi-industrie zal tegen 2025 in omvang verdubbelen en Metacade ziet er goed uit om de vruchten te plukken met zijn robuuste roadmap in 2023. Duizenden investeerders zijn al bij Metacade ingestapt, waarbij de bèta-presale binnen drie weken uitverkocht was, waardoor meer dan $1,3 miljoen bij het proces werd opgehaald.

MCADE-tokens zijn beschikbaar voor $0,01 in de 1e fase, met uitstekende winsten te behalen voordat het $0,02 bereikt aan het einde van de laatste presale fase.

 

Je kunt hier de beste Metaverse-crypto’s bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.