Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ondanks een aanzienlijke daling in het ADTV is XRP recentelijk wel in staat geweest om een klein herstel door te maken. Er wordt dan ook meteen volop gespeculeerd over een mogelijk crypto rally voor XRP. Kan Ripple 1 euro worden?

Het dagelijks gemiddelde handelsvolume (ADTV) van XRP onderging begin deze week plotseling een daling van maar liefst 53%. Een daling in het handelsvolume wijst normaal gesproken op een afname in het sentiment, maar in het geval van XRP volgde er juist een stijging.

Er wordt om deze reden dan ook volop gespeculeerd over de toekomst van XRP en meerdere crypto analisten voorspellen forse stijgingen voor de token van Ripple.

Egrag Crypto voorspelt zelfs een doel van $ 6,4 voor de crypto koers. Volgens hem vormde de recente consolidatie een natuurlijk verschijnsel dat nodig was om richting het volgende doel van de Fib 0,5 te stijgen. Vanuit daar ziet hij een mogelijkheid om richting het 1.618 Fib niveau van $ 6,4 te stijgen.

De XRP koers bevindt zich op dit moment rond de $ 0,48 en komt hierbij in de buurt van de bovenste lijn van zijn dalende driehoeksformatie. Dit niveau vormt sinds 22 mei al een belangrijk weerstandsgebied. Een stijging richting de $ 6,4 zou gelijk staan aan meer dan 1.000% en lijkt daardoor enigszins te optimistisch.

XRP koers verwachting – wat gaat XRP doen?

De markt van XRP is op dit moment in balans en het marktsentiment wijst op dit moment op een gelijke kracht tussen zowel verkoop- als koopdruk.

Ook de Money Flow Index (MFI) wijst met een waarde van 45 op een gebalanceerde markt.

De RSI lijkt er echter op te wijzen dat de koopdruk van de XRP markt aan het toenemen is. Van 1 op 2 juli steeg deze indicator namelijk van 50 tot 69.

RSI van XRP stijgt richting 70 – Bron: TradingView

Ook het MACD-histogram geeft een koopsignaal af en wijst daarmee op een positief momentum voor de XRP koers.

De EMA’s van de XRP koers geven echter gemixte signalen af. De huidige koerswaarde van XRP is namelijk alleen meer waard dan de EMA’s van de korte termijn.

Het vooruitzicht van XRP is daarmee erg onzeker, en investeerders zullen er om die reden goed aan doen om te wachten met investeren tot er meer duidelijk wordt.

In de tussentijd zullen ze er goed aan doen om hun portefeuille te diversifiëren met andere crypto’s die op de korte termijn al aanzienlijke winsten kunnen maken.

Om die reden bespreken we hieronder een aantal van de beste nieuwe altcoins van dit moment.

PlayDoge (PLAY) – nieuwe meme coin is bezig met remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de bekende Tamagotchi game. Deze game was erg populair in de jaren 90 en stelde gebruikers in staat om voor een virtueel huisdier te zorgen. PlayDoge transformeert nu de iconische Doge meme in dit virtuele huisdier waarvoor gebruikers kunnen zorgen. Door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving omarmt het de jaren 90 nostalgie volledig.

Gebruikers zullen in staat zijn om hun virtuele huisdier te verzorgen, te trainen en het volledig in te zetten bij minigames. Via minigames zijn er vervolgens PLAY tokens te verdienen. Ook zijn gebruikers in staat om gerankt te worden op een leaderboard om extra PLAY tokens te verdienen.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1807762099797430322

Ook zijn gebruikers in staat om PLAY tokens te verdienen via het staking mechanisme van PlayDoge. Voor dit staking mechanisme is 12% van de totale token voorraad apart gezet. Hierdoor zijn er beloningen te verdienen die oplopen tot wel 120%. Op dit moment zijn er al meer dan 150 miljoen tokens vastgezet.

De presale van PlayDoge heeft inmiddels al meer dan $ 5,3 miljoen op weten te halen en is daarmee bezig aan een van de beste presales van 2024. Om tokens te kopen kan je je wallet verbinden via de officiële website van PlayDoge. Tokens kosten op dit moment $ 0,00514 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – nieuwe Play-to-Earn game gaat strijd aan met Shiba Inu

Shiba Shootout is bezig met de ontwikkeling van een game waarin gebruikers de rol van Shiba Inu Cowboy karakters aannemen en vervolgens uitdagingen aan kunnen gaan. Het spel is ontwikkeld om de spanning van het ‘wilde westen’ te simuleren.

In tegenstelling tot veel nieuwe meme coins die alleen profiteren van hype en geen utility met zich meebrengen, is Shiba Shootout in staat om aantrekkelijke functies aan te bieden. Zo is er naast de game ook te profiteren van bijvoorbeeld het Lucky Lasso Loterij systeem waarin gebruikers de kans hebben om crypto prijzen te winnen via hun SHIBSHOOT tokens.

Ook is er sprake van een Cactus Staking mechanisme. Hier kunnen gebruikers hun SHIBSHOOT tokens vastzetten in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Ze zullen vervolgens hun cactus zien groeien naarmate ze meer tokens verdienen.

De presale van Shiba Shootout wist al snel meer dan $ 450.000 op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,0194 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin geïnspireerd door de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen. Het project is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping, vandaar de naam Base Dawgz, en wil deze vrijheid dus vertalen naar de blockchain via deze gedecentraliseerde wereld. Hiermee is het een van de meme coins uit de nieuwe generatie waar er meer wordt geboden dan alleen memes.

De gedecentraliseerde wereld van Base Dawgz moet gebruikers in staat stellen om hun tokens feilloos te verplaatsen over meerdere blockchains. Om dit te realiseren introduceert het project multi-chain functionaliteit. Om die reden zal de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains.

https://twitter.com/BaseDawgz/status/1798020060893913476

Het feit dat de Base blockchain het thuis vormt van deze token brengt ook het nodige potentieel met zich mee. Deze blockchain is redelijk nieuw maar snel aan het groeien in omvang. Het was recentelijk ook al verantwoordelijk voor succesvolle meme coins zoals Brett (BRETT). Brett wist binnen korte tijd een markt cap te realiseren van boven de $ 1,5 miljard.

De presale van Base Dawgz wist binnen een week tijd meer dan $ 1 miljoen op te halen en is inmiddels al voorbij de grens van de $ 2,3 miljoen gestegen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00581 per stuk en gebruikers kunnen hier nog een aantal dagen van profiteren voordat deze verder stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

99Bitcoins (99BTC) – marktleider op gebied van crypto educatie lanceert eigen token

99Bitcoins is een van de grote namen binnen de crypto markt als het aankomt op crypto educatie. Dit project startte in 2020 namelijk al een crypto informatie website en is sindsdien uitgegroeid tot een grootheid met meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTube kanaal. Dit project heeft er met de 99BTC presale nu voor gekozen om zijn eigen crypto te lanceren.

De 99BTC token is met name ontwikkeld om een rol te spelen binnen het nieuwe Learn-to-Earn platform van 99Bitcoins. Binnen dit platform zijn gebruikers in staat om te leren over de crypto markt terwijl ze crypto’s kunnen verdienen. Door bepaalde taken af te ronden binnen dit systeem kan namelijk de 99BTC token verdiend worden.

De 99BTC token dient echter niet alleen als beloning. 14% van de token voorraad is namelijk apart gezet voor staking beloningen en gebruikers zullen in de toekomst dus ook hun 99BTC tokens kunnen staken om extra beloningen te verdienen. Daarnaast komen gebruikers die de token vasthouden ook in aanmerking voor voordelen zoals trading signalen en online webinars.

De presale van 99Bitcoins heeft inmiddels al meer dan $ 2,3 miljoen opgehaald aan vroege investeringen. Binnen deze presale kosten 99BTC tokens nog maar beperkte tijd $ 0,00111 per stuk, deze prijs stijgt echter in elke nieuwe fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek 99Bitcoins Presale