De Bitcoin wordt mainstream?

on .

Why do they call it the mainstream, when its so shallow?
Voor degenen die het nog niet was opgevallen, bitcoin kreeg deze week weer flink wat exposure in de nederlandse media. Nou, flink, dat valt ook wel weer mee, maar als je het vergelijkt met de aandacht die er normaal voor bitcoin is dan was dit zeker een goede week. Wat zeg ik: hij is nog geeneens afgelopen dus wie weet. Nog even voor degenen die het misschien gemist hadden:

Woensdag zat ondergetekende bij BNR digitaal om de bitcoin boodschap te verkondigen en dat ging (al zeg ik het zelf) niet slecht. We kregen zelfs een positieve reactie van de aanwezigen en dat is wel eens anders geweest! De video van het interview kan je vinden in het in het bitcoinspot.nl youtube kanaal.

Afgelopen donderdag stond er een stuk over Bitcoin op de voorpagina van de volkskrant.nl met de titel "De bitcoin wordt mainstream" en ook dit artikel lijkt mee te gaan in de trend van positieve berichtgeving over bitcoin. De journalist was zelfs zo vriendelijk om nog een instructievideo van bitcoinspot.nl bij te voegen bij het artikel. Waarvoor dank. Al met al een leuke week voor bitcoin en voor bitcoinspot.nl want na het artikel op volkskrant.nl hadden we meer dan 1500 unieke bezoekers op 1 dag, het meeste tot nu toe sinds we in juni 2011 begonnen zijn. Ik zie een uitdaging!.

Add comment


Security code
Refresh