Lot Sixty One accepteert bitcoin betalingen

on .

Lot-Sixty-One-Coffee-roasters-Buiten  
Lot Sixty One Coffee Roasters uit Amsterdam accepteert sinds gisteren bitcoin betalingen. Lot Sixty One Coffee Roasters is een trandy koffie bar voor de echte koffie liefhebber en is gevestigd aan de Kinkerstraat 112 in het centrum van Amsterdam. Voor haar bitcoin betalingen maak het gebruikt van het POS systeem van Bitstraat. Bij Lot Sixty One  wordt de koffie zelf geroosterd en gezet. Als je er naar vraagt geeft de barista bij elke kop koffie uitleg over de bonen en branding en geeft hij suggesties.

Op maandag en dinsdag draait hier de koffiebrander wat voor de echte koffie liefhebber al een genot is om te ruiken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een koffie cupping te organiseren. Tijdens een kofffie cupping worden er verschillende soorten koffie geserveerd die dan geproefd kunnen worden. Dit gebeurt veelal in het gedeelte waar ook de koffiebonen geroosterd worden. 

LotSixtyOneIIMet de aansluiting van Lot Sixty One heeft Bitstraat inmiddels de 19e deelnemers voor het Amsterdam bitcoin city project. Het doel van dit project is om samen met BitPay van Amsterdam de bitcoinhoofdstad te maken. Im dat doel te bereiken installeert Bitstraat de eerste 100 terminals geheel gratis.

Gepost door Hans van Wessel

Tags: amsterdam, bitstraat,

Add comment


Security code
Refresh