Online wallet "My Wallet" brengt beveiliging naar een nieuw nivo

on .


Er is weer een nieuwe online wallet service bijgekomen, de heren van de site blockchain.info hebben nu dus ook de mogelijkheid toegevoegd om een wallet te openen. De dienst genaamd My Wallet is gratis en een van de meest geavanceerde online wallets tot nu toe. 

mywallet
De meeste opties die in deze wallet te vinden zijn, zijn ook her en der bij andere aanbieders te krijgen maar voor zover we weten waren ze tot nu toe nooit allemaal gecombineerd op 1 plek te vinden. Vooral de opties voor het exporteren en importeren van je private keys en het sturen van bitcoins naar meerdere adressen tegelijk zijn erg interessant. Ook is er zelfs de opties om met 1 klik op de knop een email naar jezelf te versturen met daarin een backup van je wallet.

De heren hebben blijkbaar ook goed gekeken naar instawallet want de url is net als daar een geheime code. Echter hier is deze ook nog extra beveiligd met een wachtwoord, Veiligheid voor alles lijkt hier het devies te zijn! Maarja zoals we uiteraard weten van vorige ervaringen is elke online wallet even betrouwbaar als de mensen die hem draaien.

Welke opties heeft 'My Wallet' volgens de makers nog meer in de aanbieding?
- Tot 200 bitcoin adressen per wallet
- Bitcoins sturen naar meerdere ontvangers tegelijk
- Email notificaties
- Offline transacties

Al met al een veelbelovende dienst, we houden deze zeker verder in de gaten!

webmaster@bitoinspot.nl

doneer 

Add comment


Security code
Refresh