AVA autocentrum te Arnhem accepteert bitcoins.

on .

AVA autocentrum te Arnhem accepteert bitcoins.  
AVA autocentrum accepteert bitcoins. En daarmee is "Arjan Vissinga Autocentrum" het eerste garagebedrijf in Arnhem dat bitcoins accepteert. En dat betekent dat er weer een hele nieuwe reeks van diensten in Arnhem met bitcoins betaalt kunnen worden. Wie de werkplaats bezoekt ervaart direct de gemoedelijke sfeer van een goed geolied team. Bij AVA hechten ze waarde aan zaken waar het soms bij anderen nog wel eens mis wil gaan.

Zo wordt er bij AVA altijd eerst overleg gepleegd met prijsopgave voordat er tot reparatie wordt overgegaan en worden vervangen onderdelen bewaard. Daarnaast nemen ze de tijd om een onderbouwd advies te geven waarbij de 38 jaar praktijkervaring duidelijk naar voren komt.

Mike Leenders was degene van het team die bitcoinbetalingen bij AVA graag een kans geven. En dat betekent dat je nu niet alleen je reparaties of APK keuring met bitcoins kunt betalen: Ze beschikken ook over een eigen wasstraat!

AVA beschikt ook over een eigen wasstraat!

Klein verzoek aan de bitcoingebruikers: Loop eerst even de garage in als je je wasbeurt met bitcoins wil betalen. I.v.m. het water is er in de aangrenzende wasstraat niet altijd een tablet of smartphone beschikbaar om de betaling mee te verwerken, maar in de garage is dat geen enkel probleem.

AVA autocentrum is te vinden aan het parkeerterrein van winkelcentrum de Lely, onder Arnhemmers nog steeds wel de Witte prijzenhal genoemd. (Dr. C. Lelyweg 5)

Gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh