Bitcoins kopen of verkopen? eerst even kijken op bitcoinvergelijker.nl

on .

Bitcoinvergelijker.nl - Kijken, vergelijken, kopen!
Vanaf vandaag is het veilig kopen en verkopen van Bitcoins een stuk makkelijker geworden met de komst van Bitcoinvergelijker.nl. Op bitcoinvergelijker.nl kan je namelijk de prijs en kwaliteit vergelijken van de verschillende Bitcoin aanbieders waar je met Ideal kan betalen. Naast de prijzen kan je ook meer lezen over de verschillende aanbieders en zien wat de ervaringen zijn van andere gebruikers. Je kan als je wilt zelf ook een waardering geven of een recensie schrijven.

Update:
We zijn weer live! We hebben de afgelopen 2 dagen gebruikt om een aantal aanpassingen door te voeren waardoor er minder data tegelijk opgehaald wordt bij de aanbieders. Dit zorgde ervoor dat de site eerder onbereikbaar was. 


Geboren uit een behoefte:
De meeste projecten worden geboren uit een behoefte en bitcoinvergelijker is daar een goed voorbeeld van. Bij bitcoinspot.nl kwam het afgelopen jaar regelmatig de vraag over waar er voordelig en veilig Bitcoins gekocht & verkocht kunnen worden en daar hadden we niet altijd een eenduidig antwoord op. De noodzaak van een vergelijkingssite waar niet alleen de prijs maar ook de aanbieders met elkaar vergeleken kunnen worden was duidelijk maar de realisatie liet nog even op zich wachten. Gelukkig konden we recent de krachten bundelen met Frits Bakker van BDS-IT en uit deze samenwerking is nu dus bitcoinvergelijker.nl ontstaan.

Informatief
Bitcoinvergelijker.nl is gericht op het bieden van informatie. De informatie komt op de site van twee kanten: namelijk van de aanbieder en van de klant.
Op bitcoinvergelijker.nl krijgen Bitcoin-aanbieders de kans om zichzelf te presenteren en te laten zien wat voor diensten zij aanbieden. De klant op zijn beurt heeft de mogelijkheid om de aanbieders te waarderen aan de hand van een puntensysteem. Ook kan de klant recensies schrijven over de aanbieders die op de site vermeld staan. Op deze manier kunnen de aanbieders hun reputatie opbouwen en kunnen de klanten zien of de aanbieders ook doen wat ze beloven.

Onafhankelijk
Bitcoinvergelijker is opgezet als een onafhankelijke site. Er is geen voorkeursrelatie met 1 specieke aanbieder en er wordt niet betaald om een aanbieder voor te trekken of een ander te benadelen. We laten het over aan u, de klant, om aan te geven of een aanbieder de moeite waard is of niet. De aanbieders worden daarom voorlopig bij ieder bezoek aan de website in willekeurige volgorde weergegeven zodat iedere aanbieder even veel kans heeft om bekeken te worden.

Werk in uitvoering
De site is momenteel nog in beta, dat wil zeggen dat we de komende weken zullen kijken of er nog fouten/verbeterpunten zijn waar aan gewerkt kan worden. Laat het ons dus aub weten als er vragen, suggesties, of op/aanmerkingen zijn. Dit kunt u doen via het contact- of het suggestie-formulier.

Voor nu willen we alle aangesloten aanbieders bedanken voor de prettige samenwerking en alle hulp die zij hebben geboden om dit project te kunnen realiseren!

Het bitcoinvergelijker.nl team.

Comments   

# Guest 2013-12-20 21:12
Waarom is de koers zo anders als bij btcchina?
Volgens mij zijn de bitcoins daar beduidend goedkoper.
Reply | Reply with quote | Quote
# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2013-12-20 21:47
Quoting Guest:
Waarom is de koers zo anders als bij btcchina?
Volgens mij zijn de bitcoins daar beduidend goedkoper.

Btcchina is een zogenaamde exchange, een ruilbeurs dus. De aanbieders op bitcoinvergelij ker zijn meer als wisselkantoren, ze kopen dus zelf bitcoins in en verkopen ze door. en vice versa. Daar gaat dus wat bovenop de prijs.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-19 09:58
Is er ook een marketplace waar ik tegen werkelijke koers in bitcoins kan handelen.
al deze aanbieders hebben een grote spread tussen koop en verkoop prijs.
ik bedoel dan niet sites waar bitcoins worden verhandeld via afgeleide producten. maar echte koop en verkoop van bitcoins tegen actuele koers
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-19 13:17
Zie hier:

http://www.bitcoinspot.nl/hoe-kan-je-bitcoins-kopen.html
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-19 00:25
Afhankelijk of je een bedrag met een decimale punt of komma invult krijg je gekke bedragen te zien bij sommige aanbieders.
Reply | Reply with quote | Quote
# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2013-12-19 00:39
Quoting Guest:
Afhankelijk of je een bedrag met een decimale punt of komma invult krijg je gekke bedragen te zien bij sommige aanbieders.

we houden het voorlopig even op hele bedragen.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-18 16:17
Reclame? Eerder delen van info. Anders even zoeken op google; vergelijk bitcoin prijs dan vind je ze ook. Mag dat wel?
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-18 09:41
Hee, waar is de reactie met adressen van diverse andere prijsvergelijki ngs-sites? Was daar iets mis mee?
Reply | Reply with quote | Quote
# Roland (webmaster@bitcoinspot.nl) 2013-12-18 14:36
Reclame maken op bitcoinspot.nl mag maar daar hebben we andere plekken voor, mail me anders maar eventjes.
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2013-12-17 11:58
Zelfs met de haperingen vond ik het gisteravond al een erg handige site!
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh