Bitcoinspot.nl zoekt enthousiastelingen

on .

bitcoin zoekt redacteur(s)  
Hier op bitcoinspot.nl proberen we je al sinds 2011 op de hoogte te houden van al het relevante Bitcoin nieuws maar we kunnen best wat hulp gebruiken! Dus ben jij ook bezeten van Bitcoin?, altijd aan het lezen (en praten) over de laatste nieuwtjes, Bitcoin-koersen en ontwikkelingen? dan ben jij misschien de man/vrouw die we nodig hebben! Bitcoinspot.nl zoekt namelijk enthousiaste mensen om samen met ons bitcoinspot.nl een nog betere site te maken. 


Je hebt het waarschijnlijk zelf al gemerkt, bitcoin staat de laatste tijd in de belangstelling en de bezoekersaantallen van Bitcoinspot.nl gaan mee in de trend. afgelopen weken hebben we zelfs de 15.000 unieke bezoekers aangetikt! We stoppen al een hoop tijd en liefde in deze site om deze zo goed mogelijk te maken en daarmee de bitcoin-boodschap te verspreiden. En dat levert ook gelukkig een hoop feedback op. Er liggen dan ook een hoop goede ideeen op de plank die erom schreeuwen om opgepakt te gaan worden.

Nu is het moment dus ook gekomen, denken we, om de zaak naar een hoger nivo te gaan tillen en daar zouden we de hulp van een (of meerdere) redacteurs goed bij kunnen gebruiken! Je kan dan bijvoorbeeld denken aan: het schrijven van nieuws-artikelen, het bijhouden van de bitcoinspot youtube pagina, het beheren van de links-sectie, of misschien heb je zelf nog wel een paar goede ideeen? laat het ons weten!

Interesse? stuur dan snel een mail naar tim@goeij.eu

Groetjes, Tim Stekelenburg.

Add comment


Security code
Refresh