Boekhandel Hijman Ongerijmd sluit zich aan bij Arnhem Bitcoinstad

on .

HijmanOngerijmd1bew  
Vanaf nu is het ook mogelijk om je literatuur bij Boekhandel Hijman Ongerijmd in Arnhem met bitcoins af te rekenen. Sinds September vorig jaar is het al mogelijk om bij Reisboekhandel De Noorderzon je reisboeken aan te schaffen met bitcoins en nu dus ook literatuur bij Hijman Ongerijmd. Bij deze boekhandel kan je terecht voor romans, kookboeken, kinderboeken, tijdschriften en meer.


In de ruime en fraai ingerichte winkel worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij schrijvers en kunstenaars aanwezig zijn. Het pand naast de boekhandel, aan de varkensstraat 24 waar kapsalon Ami kappers heeft gezeten, staat al geruime tijd leeg. Boekhandel Hijman Ongerijmd zal in de loop van dit jaar voor deze ruimte een nieuwe besteming ruimte gaan geven.

Eigenaar Theo Beneder had al in november te kennen gegeven interesse te hebben in deelname aan Arnhem Bitcoinstad, maar wilde in de drukke decembermaand geen nieuwe handelingen aan het kassasysteem toevoegen. Inmiddels is de eerste bitcoinbetaling bij Hijman Ongerijmd een feit en worden bitcoingebruikers met open armen ontvangen.

Bijzonder boekensalon Sale
Een mooie gelegenheid om mooie boeken met bitcoins te kopen is de Bijzondere boekensalon sale die van 19 t/m 31 januari gehouden wordt. Boven de boekhandel is er dan een grote en bijzondere Boeksalon Sale. In deze periode zijn er dan veel mooie boeken voor ongerijmd lage prijzen te vinden. Daarnaast wordt een mooie collectie klassieke cd’s aangeboden, ook tegen aantrekkelijke prijzen. Bijzonder aan deze sale is dat de opbrengst in zijn geheel wordt besteed aan de inrichting van een Boeksalon boven de boekhandel.

Voor het verwerken van de bitcoinbetalingen maakt Boekhandel Hijman Ongerijmd gebruik van het kassasysteem van Bitkassa en is het de 47e deelnemer van Arnhem Bitcoinstad. De boekhandel is te vinden aan de Grote Oord 15 in Arnhem.

Gepost door Hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh