Even-naar-Sofietje uit Arnhem sluit zich aan bij Arnhem bitcoinstad

on .

Even-naar-Sofietje1bew  
Even-naar-Sofietje uit Arnhem accepteert sinds gisteren bitcoin betalingen. Sofietje is een winkel waar je nieuwe en tweedehands  cadeaus kan kopen. Dit kan zijn van 2e hands speelgoed voor een zacht prijsje tot prachtige blikjes van Froy en Dind en mooie knutselpakketten van Djeco en ga zo maar door.

De speelgoed en cadeauwinkel bestaat uit 2 panden die schuin tegenover elkaar liggen.

De winkel op de Wielakkerstraat 3  is ruim van opzet en bevat veelal origineel speelgoed en cadeaus voor volwassenen. In het tweede winkelpand, aan de Wielakkerstraat 10B die sinds afgelopen week  geopend is, wordt voornamelijk tweedehands speelgoed verkocht.

In beide winkels kan alles nu met bitcoin afgerekend worden. Als je het wil, dan staat de koffie klaar bij Sofietje en is er tijd voor een praatje en kan je rustig rond kijken en genieten van de mooie spulletjes. Ook steunt “Even-naar-Sofietje” goede doelen. Een deel van de opbrengst van de 2de hands cadeaus wordt gedoneerd aan zieke kinderen.

Voor de verwerking van haar bitcoin transacties maakt Even-naar-Sofietje gebruik van het kassasysteem van Bitkassa. Met de aansluiting van Sofietje is het aantal deelnemers aan Arnhem Bitcoinstad gekomen op 47 winkels.

Sofietje heeft ook een webwinkel, vooralsnog is het niet mogelijk om via de webshop af te rekenen met bitcoin.

 

Gepost door Han van Wessel

 

Tags: Bitkassa, Bitcoioinstad, Arnhem, acceptatie, Even-naar-Sofietje

Add comment


Security code
Refresh