Even voorstellen: Bitplaats.be

on .

Even voorstellen: Bitplaats.be
Bitplaats.be is een online platform dat zich bezig houdt met het veilig kopen en verkopen van Bitcoins, hierbij stellen zij zichzelf voor:

Beste Bitcoin gebruikers, Vanaf december ’13 zijn wij begonnen met het aanbieden van onze diensten in België. We zagen dat er in België nog geen mogelijkheid was om bitcoins direct te kopen en verkopen ondanks dat er wel vraag naar is. Om deze reden zijn we aan de slag gegaan met het maken van een Belgische variant van Bitplaats.

We streven ernaar om het kopen en verkopen van bitcoins zo makkelijk mogelijk te maken, zodat zelfs je moeder bitcoins kan kopen. De bitcoins worden net als bij onze Nederlandse dienst direct verstuurd, er hoeft dus niet gewacht te worden op verificatie waardoor u binnen 5 minuten in het bezit van bitcoins kunt zijn.

De combinatie van gemakkelijk kopen (Bancontact/Mister Cash) en de unieke service die wij bieden, zorgen ervoor dat Bitplaats.be het Bitcoin platform van België is. Bitplaats zorgt ervoor dat u gemakkelijk, veilig en snel bitcoins kunt kopen en verkopen. Door ons te oriënteren op de Belgische markt, waren wij er achter gekomen dat het best lastig was om als Belg aan Bitcoins te komen. Het kopen en verkopen ging via teveel kanalen en was te omslachtig voor een fijne en veilige ervaring. Bij Bitplaats staat het kopen en verkopen, allemaal op één pagina. Binnen een paar stappen kunt u beginnen en in tegenstelling tot andere, buitenlandse sites, doet u dit op een verantwoorde en veilige manier.

Door de implementatie van het Bancontact/Mister Cash betaalsysteem worden de bitcoins direct verstuurd. Bij ons staan kernwoorden als: veiligheid, toegankelijkheid en service hoog in het vaandel. Wij zijn deze service begonnen, omdat wij het gevoel hadden dat de Belgische markt achterliep qua mogelijkheden. Door met een goed en verantwoord gevoel hierin te springen, bieden wij een nieuwe, verfrissende en unieke service in een constant veranderende markt.

Het Bitplaats.be team ziet de toekomst zonnig tegemoet en samen met de bitcoin community, gaan wij ons verder ontwikkelen en verder bouwen aan HET online bitcoin platform van België : www.bitplaats.be


gepost door Roland de Goeij

Add comment


Security code
Refresh