Even voorstellen: Bitplaats.nl

on .

bitplaats  
Bitplaats.nl is een online platform dat zich bezig houdt met het veilig kopen en verkopen van Bitcoins, hierbij stellen zij zichzelf voor:

Aangenaam om kennis te maken, wij zijn Bitplaats.nl. Kijkend naar de huidige markt, vraag, aanbod en trends, voelde wij dat er behoefte was voor een snelle, veilige plek om bitcoins te kopen en verkopen, die zich specialiseert op de Nederlandse markt.

De combinatie van gemakkelijk kopen (iDEAL) en de unieke service die wij bieden, zorgen ervoor dat Bitplaats.nl het Bitcoin platform van Nederland is. Bitplaats zorgt ervoor dat u gemakkelijk, veilig en snel bitcoins kunt kopen en verkopen. Door ons te oriënteren op de binnenlandse markt, waren wij er achter gekomen dat het best lastig was om als Nederlander aan Bitcoins te komen. Het kopen en verkopen ging via teveel kanalen en was te omslachtig voor een fijne en veilige ervaring. Bij Bitplaats staat het kopen en verkopen, allemaal op één pagina. Binnen een paar stappen kunt u beginnen en in tegenstelling tot andere, buitenlandse sites, doet u dit op een verantwoorde en veilige manier.

Door de implementatie van het iDEAL betaalsysteem worden de bitcoins direct verstuurd. Wij zijn een jong en ambitieus team dat sinds kort een Bitcoin wisselkantoor heeft opgericht. Bij ons staan kernwoorden als: veiligheid, toegankelijkheid en service hoog in het vaandel. Wij zijn deze service begonnen, omdat wij het gevoel hadden dat deze binnenlandse markt achterliep qua mogelijkheden. Door met een goed en verantwoord gevoel hierin te springen, bieden wij een nieuwe, verfrissende en unieke service in een constant veranderende markt.

Het Bitplaats.nl team ziet de toekomst zonnig tegemoet en samen met onze community, gaan wij ons verder ontwikkelen en verder bouwen aan HET online bitcoin platform van Nederland:
www.bitplaats.nl

Tags: bitcoins kopen bitcoins verkopen even voorstellen, anycoin,

Add comment


Security code
Refresh