Even voorstellen: BTCDirect.nl

on .

btcdirect_logo  
BTCDirect biedt Nederlanders een laagdrempelige methode aan om met iDEAL Bitcoins te kopen en te verkopen. Bij deze stellen zij zichzelf voor:

Wij van BTCDirect geloven in de toekomst van digitaal geld en dan met name in Bitcoins! Doordat wij de Nederlandse markt monitoren en onze prijzen daarop aanpassen bent u bij ons vrijwel altijd verzekerd van de laagste prijs. Door middel van ons handelsplatform bieden wij u de mogelijkheid om direct te beschikken over uw Bitcoins. 

Bij ons kunt u Bitcoins kopen en verkopen zonder omslachtige verificatieprocessen en betaalmethoden. Als u Bitcoins aan ons verkoopt betalen wij de volgende werkdag voor 12.00 aan u uit.

Onze speerpunten zijn veiligheid, betrouwbaarheid en gemak. De website is gelinkt aan de grootste handelsbeurs van de wereld waardoor wij uw order altijd direct kunnen uitvoeren. Ons iDEAL betaalsysteem maakt omslachtige, kostbare betaalmethoden via buitenlandse bankrekeningen overbodig. U bespaart kostbare tijd en u kunt direct profiteren van koersstijgingen! Onze betaalomgeving is beveiligd via een 256bits SSL verbinding omdat wij net als u, veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. 


Wij trachten onze website helder en overzichtelijk te houden. Wij berekenen de exacte prijs van de door u bestelde Bitcoins op het moment van betaling, waardoor u er altijd van verzekerd bent dat de door u te ontvangen Bitcoins nog het bedrag vertegenwoordigen dat u heeft betaald. Deze methode is uniek bij Nederlandse aanbieders en dit in combinatie met de laagste prijs van Nederland en onze adequate helpdesk maakt BTCDirect.nl tot hét adres voor de aan- en verkoop van uw Bitcoins.

De voordelen op een rij:
• Vrijwel altijd verzekerd van de laagste prijs.
• Betalen met iDEAL
• Prijs wordt berekend op moment van betaling
• Veilige omgeving
• Telefonische helpdesk

Ons team bestaat uit jonge en innovatieve ondernemers. Wij proberen constant onze service en diensten te optimaliseren. Uw suggesties zijn daarbij van groot belang. U kunt ons een bericht sturen via de contactpagina op onze website of uw suggesties mailen naar info@btcdirect.nl.

Met vriendelijke groet,
Team BTCDirect.nl

Tags: bitcoins kopen bitcoins verkopen even voorstellen, btcdirect,

Comments   

# Guest 2013-11-29 13:07
hey

mooie site, maar een vraagje: wanneer kunnen we weer gaan verkopen?, hopelijk snel
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh