Even voorstellen: Online Camera Shop

on .

Even voorstellen: onlinecamerashop.nl  
Op Onlinecamerashop.nl accepteren ze sindskort ook betalingen in Bitcoin, bij deze stellen ze zichzelf voor.
Wij zijn Online Camera Shop, wij bieden de beste beveiligingscamera’s aan tegen eerlijke prijzen. Alleen de beste varianten van bewakingscamera’s worden verkocht. Alle producten worden met zorg behandeld en door ons zelf ingepakt. Ook worden alle bewakingscamera’s door ons eerst getest. Service en kwaliteit staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom bieden wij alleen hoge kwaliteit CCTV systemen aan met 2 tot 5 jaar kwaliteitsgarantie.

Wij bieden niet alleen beveiligingscamera’s, maar ook spy camera’s. De website heeft een groot assortiment van verborgen camera’s met een uitstekende kwaliteit. Al deze producten hebben een jaar garantie. Als er problemen zijn met het instellen van deze spion camera’s, kunnen wij u hier mee helpen. Wij helpen onze klanten graag verder, zelfs in de avonduren wanneer het u uitkomt.

Onze webshop heeft meerdere soorten bewakingscamera’s. Zo kunt u analoge-, IP-, AHD-, SDI- en HDCVI beveiligingscamera’s bij ons aanschaffen. Wat deze verschillen zijn, wordt ook uitgelegd op de website. Voor iedere omgeving hebben wij de juiste producten. Zowel binnen- als buitencamera’s. Met of zonder nachtzicht en draadloos of met een kabel.

Wij bieden ook bitcoins aan omdat wij spy camera’s verkopen. Wij geloven in een sterke opmars van de bitcoin. De klanten die willen betalen met bitcoin geld moeten ook kunnen genieten van onze top kwaliteit bewakingscamera’s. Daarnaast willen wij een van de eerste zijn waar je een bewakingscamera systeem kunt kopen met bitcoins.

Heeft u interesse in beveiligingscamera’s? Dan moet u zeker eens een kijkje op de website nemen. Wij bieden de beste kwaliteit en service bewakingscamera’s van Nederland. Ons persoon kan technische ondersteuning geven wanneer het u uitkomt. Enorm veel voordelen als u besteld bij Online Camera Shop.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin acceptatie, webshop,

Add comment


Security code
Refresh