Even voorstellen: Paardnatuurlijk.nl

on .

paardnatuurlijk.nl  
Bij Paardnatuurlijk.nl zijn gek op paarden en in hun webwinkel kan je sindskort ook met Bitcoins betalen, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Paard Natuurlijk is een bedrijf waarbij tradities van ondergeschikt belang zijn. Wij leren mensen hoe ze de hoeven van hun paarden moeten bekappen zodat er geen schadelijke hoefijzers meer nodig zijn, dat je paarden beter full time buiten kunt houden dan op stal.

We vinden ook dat je paarden beter uitsluitend gras en hooi kunt voeren dan geconcentreerde krachtvoeders die ongezond zijn voor het paard en waar alleen de fabrikanten beter van worden.

De producten in onze webwinkel zijn eveneens gekozen met deze filosofie in gedachten.Wij voeren onze paardenDeze krachtvoeders zijn ongezond voor het paard en alleen de fabrikanten worden hier beter van De producten in onze webwinkel zijn eveneens gekozen met deze filosofie in gedachten. Onze websitebezoekers en webwinkelklanten zijn dan ook mensen die open staan voor nieuwe inzichten, verbetering van de wereld voor mens en dier, en tradities durven te verlaten zodra er goede argumenten zijn om een andere weg in te slaan.

Bitcoin als betaalmiddel past dan ook volledig bij het imago en de clientele van Paard Natuurlijk.

Voor onszelf als eigenaar is niet zozeer het gemak van Bitcoin doorslaggevend, maar het onafhankelijk worden van graaiende banken, spionerende overheden, en het een halt aanroepen tegen de voortschrijdende inbreuk op de privacy van goedwillende burgers. Het ondersteunen van Bitcoin heeft een signaalfunctie; het is een duwtje in de goede richting aan de samenleving. En hoe meer websites Bitcoin ondersteunen, hoe lager de drempel wordt voor consumenten om bitcoins te gaan gebruiken.

 

Tags: acceptatie, webshop, even voorstellen,

Add comment


Security code
Refresh