Even voorstellen: Splendeur! Limousines

on .

Even voorstellen: Splendeur! Limousines  
Splendeur Limousines uit Tilburg accepteert nu ook Bitcoins voor hun exclusieve limousines, bij deze stellen ze zichzelf voor:

Aangenaam, Splendeur! Limousines is de naam en we zijn het eerste personenvervoer bedrijf in Nederland dat nu de Bitcoin accepteert. Gespecialiseerd in de verhuur van limousines voor bruiloften, gala’s, diners, evenementen, luchthavenvervoer en meer en dat alles in ruil voor wat Bitcoins.

Startend ondernemer Michael de Vries volgt de Bitcoin al geruime tijd en vond dat het tijd was om ze vanaf 2014 te gaan accepteren!

Splendeur Limousines! is een nieuwe luxe onderneming gespecialiseerd in exclusief limousine verhuur voor bruiloften, luchthavenvervoer, gala’s, borrels, evenementen, bedrijven (promotie), kinderfeestjes en meer in Nederland en Belgie vanuit Tilburg. Kies voor kwaliteit voor een betaalbare prijs en laat Splendeur! van uw dag een ervaring voor het leven maken!

Aangezien wij als startend bedrijf veel werken met jonge enthousiaste mensen staat innovatie bovenaan ons lijstje. Al een geruime tijd volgen de mensen achter Splendeur! Limousines de ontwikkeling van de Bitcoin en zien wij dat er een goede plaats is voor deze cryptocurrency binnen Splendeur! Het gemak van het snelle betalen, waar je ook bent, gecombineerd met betrouwbaar luxe vervoer is een concept waar wij ons op willen gaan focussen. U boekt ons via de website, wij sturen u de factuur en u kunt het direct (of op een ander moment) met uw wallet overmaken. Dit geldt ook voor de betalingen in de limousine zelf als u een extra fles champagne open trekt of wat hapjes gaat nuttigen. Onze chauffeur presenteert u de QR code met de prijs en door alleen maar even deze code te scannen, is de betaling afgedaan ! Momenteel gaan de Bitcoin betalingen op onze site nog per email / factuur, maar hopen wij in de loop van het jaar een nieuw systeem online te zetten om het gemak te verhogen.

Overweegt u het huren van een limousine? Kijk rustig rond op onze site en laat u overtuigen. U kunt ons altijd per telefoon, email of social media bereiken mocht u nog vragen hebben.

Ons personeel en de Lincoln Towncar Limousine staan voor u klaar.

Splendeur Limousines, The Experience of a Lifetime!
W: www.splendeur.nl
E: info@splendeur.nl
FB: https://www.facebook.com/SplendeurLimousines

Gepost door Roland de Goeij

Comments   

# Guest 2014-02-11 08:54
Als je dit als nieuws ziet.....
Begrijp dat goed nieuws ver te zoeken is
Maar vermeld dan niks

Kom op !
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2014-02-18 14:52
Is toch juist goed nieuws als meer bedrijven de bitcoin gaan accepteren? Zeker als het gaat om nieuwe branches. Meer bitcoin bedrijven = meer naamsbekendheid = meer stabiliteit
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh