Je Paypal rekening aanvullen met Bitcoin via Coinimal

on .

Je Paypal rekening aanvullen met Bitcoin via Coinimal  
Vanaf nu kan je een Paypal account aanvullen met Bitcoin via Coinimal. Volgens het Oostenrijkse bedrijf heeft Paypal zijn voorwaarden aangepast waardoor het nu mogelijk is om bitcoins te kopen en verkopen met Paypal. Paypal levert echter geen kopersbescherming wat het wel doet bij fysieke goederen. Volgens coinimal rekenen ze geen kosten voor het aanvullen van je paypal account met bitcoins. Bij Paypal echter blijft er redelijk wat aan de strijkstok hangen.

De werking van de site is redelijk simpel zoals je van de meeste Bitcoin wisselkantoren gewend bent. Je kan op de site kiezen wat je wil verkopen (nu kan je kiezen voor Bitcoin en NXTcoin) en kiezen waar je het op wil ontvangen. In mijn geval koos ik dus voor Bitcoin en Paypal. Daarna kan je nog even je bestelling bevestigen een retouradres invullen en betalen. Ik kreeg meteen een mail van coinimal en een paar minuten later stond het geld al op mijn paypal rekening.

coinimal - payout
- De verkoop bevestigen en betalen (klik om te vergroten)

Ik heb de dienst vast even uitgeprobeerd en heb 0.2245 bitcoin (het mininale bedrag) verkocht om mijn Paypal rekening mee aan te vullen. Ik kreeg daarvoor 50.08 euro van Coinimal. Eenmaal aangekomen op mijn Paypal rekening bleef daar 48.02 Euro van over. Een tarief uiteindelijk van iets meer dan 4 procent dus wat Paypal rekent voor deze transactie. Das niet niks maar de meeste online verkoopdiensten rekening wel een paar procent in mijn ervaring. 

Ik heb de dienst getest en voor zover lijkt het dus goed te werken. Maar zoals altijd geef ik het advies om zelf even onderzoek te doen voordat je een dienst als deze gaat gebruiken. Ik hou in ieder geval even het nieuws rond de dienst in de gaten. Op reddit bijvoorbeeld.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: bitcoin

Add comment


Security code
Refresh