Op 28 mei bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar en viert dat met het evenement BitcoinInUse

on .

Op 28 mei bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar. Dat gaan we vieren met het evenement BitcoinInUse  
Op 28 mei bestaat Arnhem Bitcoinstad 2 jaar. Wat in 2014 is begonnen met 15 horeca gelegenheden is gegroeid tot meer dan 100 zaken die bitcoins accepteren. Van tankstation tot bloemist en van fietsenzaak tot tandarts. Reden genoeg om er wat leuks mee te doen en het twee jarige bestaan niet stilletjes voorbij te laten gaan. Daarom zijn we in actie gekomen om het grootste bitcoin evenement te organiseren dat ooit heeft plaatsgevonden in Arnhem.

Wat kun je verwachten: Het dagprogramma bestaat uit presentaties van diverse topsprekers uit de bitcoin community, zoals Peter Todd (bitcoin core developer), Riccardo Spagni (Monero) en Manfred Karrer (BitSquare).

De presentaties zullen worden gehouden in een locatie in het centrum van de stad. Om dit te kunnen bekostigen vragen we een kleine bijdrage en hiervoor zijn tickets te koop op de website.

Voor het avondprogramma zal er gebruik gemaakt worden van de diverse restaurants en horecagelegenheden die bitcoins accepteren. Op termijn zullen er meer details van het programma bekend gemaakt worden, maar het belangrijkste is dat het een leuke topdag wordt voor elke bitcoinliefhebber dus zet 28 mei alvast in je agenda!

Zeker voor wie nog nooit in Arnhem Bitcoinstad is geweest: Dit is het moment om Arnhem te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.ArnhemBitcoinstad.nl

Let op: Voor de presentaties zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar, wacht niet met het kopen van een ticket als je hierin interesse hebt.

Geplaatst door ArnhemBitcoinstad

Tags: arnhem bitcoinstad,

Add comment


Security code
Refresh