Postmasters Arnhem accepteert bitcoin betalingen

on .

PostMasters logo  
Speurend op de site van Bitkassa kwamen wij erachter dat Postmasters Arnhem sinds vandaag bitcoin betalingen accepteert. Eigenaar Thomas van der Lubbe opende in mei 2006 de eerste Postmaster in Arnhem als alternatief voor de steeds meer verdwijnende postkantoren van Postnl. En met succes, na acht jaar heeft het bedrijf 14 vestigingen door het land met de hoofdvestiging in Arnhem. In de hoofdvestiging wordt vanaf vandaag Bitcoin geaccepteerd. Hierbij maakt Postmasters gebruik van het kassasysteem van Bitkassa.

Bij postmasters kan je terecht voor het verzenden van je brieven en pakketten, maar ook voor print en drukwerk. Postmasters is de 41e winkel in Arnhem die zich aansluit bij Arnhem bitcoinstad en bitcoin betalingen accepteert.  
 
Bitkassa is een kassasysteem voor op de tablet of smartphone en werkt door middel van een betalingspagina op de Bitkassa website. Daardoor werkt het ook op iedere tablet, smartphone of computer. Winkeliers die besluiten om bitcoinbetalingen te accepteren krijgen deze pagina Bitkassa gratis aangeboden zodat ze bitcoinbetalingen kunnen accepteren. De door de winkelier ontvangen bitcoins worden (indien gewenst) zonder koersverlies gelijk omgezet naar Euro's en op de bankrekening van de winkelier gestort.  

Gepost door hans van Wessel

Add comment


Security code
Refresh