Reclamebureau Superscherp Ontwerp accepteert Bitcoins

on .

superscherpontwerp  
Het Rotterdamse reclamebureau Superscherp Ontwerp is een startup die zich inzet om de ZZP'er en het MKB in deze tijd van economische crisis uit de brand te helpen. De passie bij dit reclamebureau is het ontwerpen, implementeren van en ondersteunen bij de productie van websites, webshops, drukwerk en meer. Dit jonge bedrijf is opgezet door Johan Oldenburg met de bedoeling om andere startende ondernemers te ontmoeten en oplossingen voor wat betreft media-uitingen te bieden.

Hij weet dat ondernemen risico met zich meebrengt en dat dit de reden is dat veel startende ondernemers geen grote bedragen willen betalen voor een website of webshop.

Omdat Superscherp Ontwerp startpakketten aanbiedt en hierbij de prijs scherp houdt, is het aantrekkelijk om de betalingen hierbij in Bitcoin te laten voldoen. Goede prijzen, periodieke betalingen. Bij Bitcoins zijn er geen extra kosten gemoeid en de betalingen worden even snel als gebruikelijke betalingen verwerkt, dus er kan snel aan je website gewerkt worden. Bitcoin staat bij dit bedrijf voor zekerheid en gemak. Laat je overtuigen!

Add comment


Security code
Refresh