Segwit2x developer Jeff Garzik begint nieuwe universele cryptocurrency

on .

bloq large  
In het kader van "De waarheid is vreemder dan fictie" heeft het segwit2x verhaal een verrassende wending genomen. De (ogenschijnlijk) enige developer achter segwit2x, jeff garzik, heeft aangekondigd een nieuw project te beginnen. Metronome, zoals het project gaat heten, moet een soort van overkoepelende cryptocurrency worden die compatible zal zijn met bestaande blockchains. Volgens Jeff moet de munt de oplossing zijn voor de bestaande problemen en conflicten in de cryptocurrency markt die, volgens hem, potentiele investeerders nu afschrikken.

Als we even opletten uiteraard is dhr Garzik tot nu toe één van de drijvende krachten geweest achter segwit2x, de omstreden fork van Bitcoin welke binnenkort plaats zou moeten gaan vinden. Als hij dus praat over een munt die een "oplossing is voor bestaande conflicten" dan klinkt hij als een pryromaan die brandblussers gaat verkopen. We komen hier zeker binnenkort op terug.

Gepost door Roland de Goeij

Tags: segwit2x, metronome,

Comments   

# Guest 2017-11-09 09:34
Ik las net dat de SegWit2X hard fork werd afgeblazen :lol: https://yoo.rs/moestuinmomenten/blog/laatste-nieuws-bitcoin-segwit-2x-uitgesteld-1510211423.html?Ysid=66097
Reply | Reply with quote | Quote
# Guest 2017-10-29 20:58
Jeff Garzik en Roger Ver zijn beide "agenten" die ingezet worden om (te proberen) de echte BTC flink te beschadigen!!!
Beide de Ziel verkocht voor het grote geld en beide geloven dat ze half Goden zijn ;)

Smerige Parasieten dat het zijn.
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment


Security code
Refresh