Woensdag 24 juni 2015: Nationaal Bitcoin Congres 2.0

on .

Woensdag 24 juni 2015: Nationaal Bitcoin Congres 2.0  
Ook dit jaar gaat het weer gebeuren, op 24 juni 2015 zal dan het Nationaal Bitcoin Congres plaatsvinden. Organisatoren Rutger van Zuidam en Vincent Everts hadden het congres misschien beter het "Nationaal Blockchain Congres" kunnen noemen aangezien de focus dit keer meer zal liggen op de Blockchain. U weet wel de Blockchain, het digitale gedistribueerde openbare kasboek waarop Bitcoin rust en welke een tsunami aan financiele innovaties mogelijk kan maken.

(Nog niet overtuigd van het revolutionaire karakter van de blockchain? kijk anders zeker deze twee uitstekende video's - video1 video2 - waarin James D'Angelo uitlegt waarom de blockchain gaat zorgen voor een ontelbare hoeveelheid killer-apps)

Het congres zal ditmaal plaatsvinden bij de ING en het programma wordt op het moment nog vastgesteld. Wat we wel weten is dat de koplopers uit de financiële wereld zoals Lex Hoogduin en Mark Buitenhek hun opwachting zullen maken. Early bird tickets kan je kopen voor 24 april en dat scheelt je 100 euro. Weer er wel snel bij want er zijn dit jaar maar 150 plaatsen beschikbaar. meer lezen kan je doen op bitcoincongres.nl.


Gepost door Roland de Goeij


Tags: blockchain, bitcoin congres,

Add comment


Security code
Refresh